INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Mauro Icardi și Wanda Nara i-au INTERZIS lui Maxi Lopez să își vadă copiii: „Nu mă lasă nici să vorbesc cu ei la telefon!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2019 17:49

Cariera lui Mauro Icardi (26 de ani) este într-un moment îngrozitor. Fotbalistul a lipsit de la ultimele 3 meciuri ale lui Inter și e implicat într-un nou scandal: nu îl mai lasă pe Maxi Lopez să își mai vadă copiii.

Cei doi jucători argentinieni, foști colegi la Sampdoria, sunt certați, după ce Icardi i-a furat soția, pe Wanda Nara. Ultimul episod al conflictului s-a derulat în această săptămână, când Icardi și Wanda i-au interzis lui Lopez să fie alături de copiii săi.

„Am încercat mereu să fac tot ce pot pentru copiii mei. Obiectivul meu a fost ca ei să nu mă poată critica atunci când cresc. Uneori reacționez când sunt atacat de Mauro și Wanda. Dar eu nu fac decât să-mi protejez copiii. Răspund doar când sunt atacat. Eu acum nici nu mai pot să îmi văd copiii, iar câteodată nu mă lasă să vorbesc cu ei la telefon.

Ultima dată când i-am văzut a fost în decembrie și au mai fost câteva ore în ianuarie când am cerut o dispensă specială pentru Vasco. Relația mea cu Wanda e dificilă. Nu există armonie. Am vorbit doar prin avocați. Mauro are aceeași atitudine ca ea, uneori poate chiar mai rău. Ăsta e motivul pentru care m-am decis să nu țin legătura cu el.

A fost ieri ziua de naștere a fiului meu și m-au atacat la telefon. Ce fel de relație poți avea cu astfel de oameni?”, a zis Lopez pentru Football Italia.

5 copiiare Wanda Nara, 3 băieți cu Maxi Lopez (Valentino, Constantino și Benedicto) și două fete cu Icardi (Francesca și Isabella)

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează