INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RETRAGERE

Mesajul de adio postat de Ronaldinho la retragere și ce planuri de viitor are

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 23:49

Fostul internațional brazilian Ronaldinho a decis să se retragă oficial din activitatea de fotbalist. Informația a fost dezvăluită mai întâi într-un interviu acordat de fratele și totodată impresarul legendarului fotbalist, Roberto Assis.

La numai o zi după anunțul făcut de Roberto, Ronaldinho a confirmat știrea printr-un mesaj publicat pe contul său de instagram:

"După aproape trei decenii dedicați fotbalului, îmi iau adio de la cel mai mare vis. Un vis împlinit. Am făcut ceea ce îmi place să fac cel mai mult ca profesionist timp de 20 de ani și incă 10 ani în academie. Am trăit intens visul meu din copilărie. Mă cunoașteți și știți că sunt timid, nu sunt obișnuit să vorbesc mult. Dar vă mulțumesc tuturor din toată inima", a scris Ronaldinho.

Totodată, Ronaldinho și fratele său au anunțat că intenționează să organizeze o serie de meciuri de retragere ale brazilianului după ce se va termina turneul final al Campionatului Mondial din acest an, care va avea loc în Rusia.

În vârstă de 37 de ani, Ronaldinho a disputat ultimul său meci oficial din carieră în 2015, în tricoul celor de la Fluminense. Fratele brazilianului a declarat că planurile de viitor ale legendarului fotbalist includ activitatea sa de ambasador la Barcelona, acte de caritate și activități în domeniul muzicii.

33de goluri în 97 de partide a înscris Ronaldinho pentru naționala Braziliei pentru care a jucat în perioada 1999-2013 și alături de care a câștigat CM 2002

 sursa: usatoday.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
bogat
bogat  •  19 Ianuarie 2018, 15:45

Fenomenal jucator, in primii 2-3 all-time alaturi de Cruyff. Spectacol pur, un jucator cu tehnica si imaginatie exceptionala. Foarte bine spus: Ronaldinho este zambetul fotbalului.

ex_pitesteanul
ex_pitesteanul  •  19 Ianuarie 2018, 08:28

ronaldinho este zambetul fotbalului, este tot ce are fotbalul mai frumos. :)

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  19 Ianuarie 2018, 04:56

cel mai mare din toate timpurile, fara dubiu!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează