INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Messi în fața unei mari provocări » Vedeta Barcelonei speră să spargă ghinionul în fața lui Chelsea, în optimile Champions League

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 12 decembrie 2017 16:16

Lionel Messi nu a înscris niciodată contra lui Chelsea, deși a jucat de opt ori împotriva lui echipei engleze. Acum, argentinianul are ocazia să întrerupă această serie nefastă și să înscrie în duelul cu echipa lui Conte, din luna februarie.

Mijlocașul echipei ”blaugrana” a jucat pentru prima dată împotriva ”albaștrilor” în 2006, când Barcelona s-a impus cu scorul general de 3-1. Cele două echipe s-au întâlnit și în sezonul următor, în faza grupelor din Champions League, atunci catalanii au pierdut cu 1-0 pe ”Stanford Bridge”, iar în returul de pe ”Nou Camp” au remizat 2-2.

Cea mai bună oportunitate a lui Messi de a marca în poarta londonezilor a fost în semifinala Ligii Campionilor din 2012, când argentinianul a ratat un penalty, iar Chelsea a avansat în finala competiției.

18 goluri a înscris Messi în 23 de partide, în acest sezon, în toate competițiile

Starul Barcelonei, în vârstă de 30 de ani, a tras 29 de șuturi în meciurile contra echipei de pe ”Stamford Bridge”, având cel mai slab procent de eficacitate împotriva unui club, din întreaga sa carieră.

Formația catalană s-a calificat de șase ori din ultimele șapte dueluri împotriva echipelor englezești, în faza eliminatorie a Champions League. În sezonul trecut, formația spaniolă a fost eliminată de Juventus, în sferturi de finală.

sursa: goal.com

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează