INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MIAMI

Lionel Messi i-o plătește lui PSG: „N-am vrut să părăsesc Barcelona pentru Paris! Sunt fericit că am ajuns la Miami, acum sunt unde vreau să fiu”

Lionel Messi, în timpul conferinței în care a atacat PSG-ul // Foto: Imago
Lionel Messi, în timpul conferinței în care a atacat PSG-ul // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2023 10:02 / Actualizat vineri, 18 august 2023 11:04

Lionel Messi, 36 de ani, a insistat în prima sa conferință de presă la Miami asupra faptului că a fost nefericit în Franța și a explicat de ce totul e mai ușor la Inter Miami: „Suntem în locul în care vrem să fim și a fost decizia noastră, de aceea totul este mult mai ușor”.

Lionel Messi a profitat de prima sa conferință de presă la Inter Miami pentru a-și regla conturile cu PSG. Plecat de la Paris pe ușa din dos, suspendat de club și pus la colț de suporteri din cauza unei călătorii neautorizate în Arabia Saudită, campionul mondial din 2022, le-a spus americanilor, în primul rând, că el nu și-a dorit transferul de la Barcelona în Franța, în urmă cu doi ani.

Scandal, bătaie și sânge în Miami, de la niște poze făcute lui Lionel Messi » Victoria Beckham și fiica ei au fugit din restaurant
INCIDENT
Scandal, bătaie și sânge în Miami, de la niște poze făcute lui Lionel Messi » Victoria Beckham și fiica ei au fugit din restaurant

Lionel Messi: „A fost o decizie venită peste noapte”

„Eu n-am vrut să părăsesc Barcelona pentru PSG. A fost o decizie venită peste noapte, din cauza problemelor financiare cu care se confrunta Barca. Eu îmi doream să rămân la Barcelona, dar a trebuit să mă obișnuiesc cu un alt loc, un loc diferit de cel în care trăisem din punct de vedere al orașului. A fost greu la Paris, dar este exact opusul a ceea ce se întâmplă cu mine aici și acum”, a comentat Leo.

Gerardo „Tata” Martino: „Faptul că-i fericit are de-a face și cu locul în care a fost”

Și mai concret: „Am ales să vin aici, în acest oraș. A fost o decizie pe care am luat-o în timp, n-a picat peste noapte. Suntem în locul în care vrem să fim și a fost decizia noastră, de aceea totul este mult mai ușor”.

Managerul lui Inter, Gerardo „Tata” Martino, confirmă la rându-i transformarea lui Messi: „Leo a redescoperit fericirea. O vezi pe teren. E mult mai calm, mult mai senin. Faptul că-i fericit are de-a face și cu locul în care a fost”.

9goluri a înscris Lionel Messi în primele sale 6 meciuri în tricoul lui Inter Miami

Lionel Messi în fața primului trofeu: Cupa Ligilor

La doar o lună de la transferul la Miami, Messi are șansa de a-i aduce primul titlu lui Inter, în finala Cupei Ligilor din acest week-end, împotriva lui Nashville. 

„Ar fi incredibil pentru mine, pentru fani, pentru club în sine. Inter încearcă să crească, investește foarte mult pentru a construi o echipă care să câștige titluri. Ar fi impresionant, minunat. Oamenii vin la meciuri, stadionul este plin de fiecare dată când jucăm acasă.”, a mai spus Messi. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Adrian Mutu, eliminat din Conference League » Cum a explicat antrenorul lui Neftci: „Am luptat până la capăt, în ciuda problemelor”

VIDEO Vestea de ultim moment dată de Mircea Lucescu

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
Golanescu
Golanescu  •  18 August 2023, 15:08
Postat de parachioara5 pe 18 August 2023, 11:54

...cine i acest *** ?...ce cauta intro revista de sport din Romania ?

Nu stii cine e Messi? E cel mai bun fotbalist al planetei de când s-a inventat sportul asta. Tu comentează la echipa ta de B, Dinamo, nu la fotbalul de mondiale.

1945sv0509
1945sv0509  •  18 August 2023, 13:25
Postat de parachioara5 pe 18 August 2023, 11:54

...cine i acest *** ?...ce cauta intro revista de sport din Romania ?

Se pare ca acest parachioara recidiveaza in a isi demonstra prostia.

parachioara5
parachioara5  •  18 August 2023, 11:54

...cine i acest *** ?...ce cauta intro revista de sport din Romania ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează