INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Discuție incendiară între Messi și Scaloni! Căpitanul l-a certat pe selecționer campioanei mondiale după ce acesta a sugerat că demisionează!

Leo Messi și Lionel Scaloni, căpitanul și selecționerul Argentinei, într-o discuție secretă Foto: Imago
Leo Messi și Lionel Scaloni, căpitanul și selecționerul Argentinei, într-o discuție secretă Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 12:02 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 13:40

Leo Messi a luat foc când a aflat de planul selecționerului Lionel Scaloni de a părăsi naționala Argentinei. Căpitanul campioanei mondiale l-a provocat pe antrenor la o discuție-blitz, în care l-a certat și l-a avertizat pe Scaloni. Iar acesta nu și-a dat demisia.

Pe 22 noiembrie, a fost un „clasic" AmSud Brazilia - Argentina (0-1) încins la maximum încă de la început, când campionii mondiali au părăsit terenul de pe „Maracana” și s-au întors la vestiare în frunte cu Leo Messi după ce fanii naționalei albiceleste au fost agresați de polițiștii cariocas.

Lionel Scaloni, surprinzător: „A venit timpul să mă gândesc bine la ceea ce vreau să fac în viitor”

Argentinienii s-au întors și au jucat, câștigând și desprinzându-se în clasamentul preliminariilor CM 2026. Dar vestea de la sfârșit i-a șocat și mai mult pe jucători. La conferință, selecționerul Lionel Scaloni a sugerat că și-ar putea da demisia.

UEFA ia măsuri! Se anunță o schimbare radicală în regula hențului!
REGULAMENT
UEFA ia măsuri! Se anunță o schimbare radicală în regula hențului!

„Acești băieți ridică mereu mai sus ștacheta și nu e ușor să continui să câștigi fiecare meci. Trebuie să reflectez asupra situației, voi discuta cu președintele federației și cu echipa, însă grupul merită să fie condus de un antrenor care să aibă toate energiile disponibile. A venit timpul să mă gândesc bine la ceea ce vreau să fac în viitor. Nu este un adio, dar am nevoie foarte tare să-mi pun ordine în gânduri", a afirmat antrenorul.

Leo Messi a aflat de anunțul lui Lionel Scaloni în timp ce vorbea la telefon: „A rămas perplex”

Mai mult de o săptămână mai târziu, jurnalistul Jorge Rial, de la postul de radio argentinian TN, dezvăluie ce s-a întâmplat după declarația lui Scaloni. Rial susține că Messi nu știa de planul selecționerului și că a fost uluit de cuvintele sale. Vorbea la telefon când tehnicianul era la conferință, căpitanul fiind anunțat de o persoană apropiată.

„Nici Messi, nici ceilalți băieți nu erau la curent cu planul lui Scaloni. Messi a rămas perplex", a povestit Rial.

„Imaginați-vă cum a reacționat Leo Messi! Discuția a durat fix 32 de secunde”

Atunci, imediat după conferință, decarul l-ar fi provocat pe selecționer la o discuție în care să lămurească totul. O discuție incendiară, în care l-a certat pe Scaloni. „Cel care a pus capăt conversației și care a plecat a fost Messi. Discuția a durat fix 32 de secunde. Da, 32 de secunde", a mai aflat jurnalistul argentinian.

Acesta a explicat: „Există anumite coduri în fotbal. Și, dacă orice jucător e deranjat când află lucruri din presă, imaginați-vă cum a reacționat Messi!”.

Scaloni nu a demisionat. E încă selecționerul campioanei mondiale. Pe 7 decembrie, ar trebui să participe la tragerea la sorți a grupelor Copei America, turneu final organizat între 20 iunie și 14 iulie 2024.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Onana, o catastrofă! Statisticile rușinii lui Manchester United
GALATASARAY - MANCHESTER UNITED 3-3
Onana, o catastrofă! Statisticile rușinii lui Manchester United
Unic în istoria lui Real Madrid » Bellingham l-a depășit până și pe Cristiano Ronaldo
REAL MADRID
Unic în istoria lui Real Madrid » Bellingham l-a depășit până și pe Cristiano Ronaldo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează