INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Maghiarii au un nou jucător în Premier League » La 19 ani, transferat pe 18 milioane de euro

Milos Kerkez, prezentat de Bournemouth/ foto: Bournemouth.com
Milos Kerkez, prezentat de Bournemouth/ foto: Bournemouth.com

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2023 22:56 / Actualizat joi, 20 iulie 2023 23:16

Milos Kerkez (19 ani), fundașul stânga maghiar de la AZ Alkmaar, a fost transferat de Bournemouth

Clubul din Premier League a plătit 18 milioane de euro pentru internaționalul maghiar, potrivit lui Fabrizio Romano, specialist în mercato.

Omul din umbră care l-ar susține pe Talpan: „Are putere mare, e milionar, dar stă ascuns”
GHENCEA
Omul din umbră care l-ar susține pe Talpan: „Are putere mare, e milionar, dar stă ascuns”

Milos Kerkez, transferat de Bournemouth

Kerkez este al doilea jucător din Ungaria care ajunge în Premier League pe o sumă consistentă în această vară. Primul a fost mijlocașul ofensiv Dominik Szoboszlai, transferat de Liverpool cu 70 de milioane de euro de la Leipzig.

Fundașul stânga al naționalei Ungariei pleca din campionatul intern în 2021, de la ETO Gyor la Milan U21, iar în 2021 era achiziționat de Alkmaar cu 1,8 milioane de euro. Progresul lui a fost fantastic în sezonul 2022-2023, iar în această vară a fost transferat pentru 18 milioane.

Kerkez a jucat 33 de meciuri în sezonul trecut în Eredivisie, a marcat 3 goluri și a dat 1 assist. Are 11 apariții și în Conference League pentru olandezi. În septembrie 2022 debuta la naționala de seniori a Ungariei, pentru care a bifat 8 apariții.

Milos a fost dorit și de Lazio în această vară, locul doi în Serie A anul trecut. Transferul a căzut în ultima clipă, iar maghiarul a ajuns la Bournemouth.

Citește și:

Parma, „nu” categoric » Un club mare insistă pentru Man, italienii vor cu 3 milioane de euro în plus
PARMA
Parma, „nu” categoric » Un club mare insistă pentru Man, italienii vor cu 3 milioane de euro în plus
Cristiano Ronaldo pune în pericol contractul de 160 de milioane de euro! Imaginile care l-au dat de gol
GAFĂ
Cristiano Ronaldo pune în pericol contractul de 160 de milioane de euro! Imaginile care l-au dat de gol

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
Lorenzo1984
Lorenzo1984  •  21 Iulie 2023, 11:23

In Serbia traiesc unguri ca si in Romania. Este dintr o familie mixta si el a ales nationala Ungariei, si a facut si junioratul in Ungaria, vorbeste fluent ungureste. Atat

svt1
svt1  •  21 Iulie 2023, 10:22
Postat de Football365. pe 21 Iulie 2023, 08:58

Nu are nicio treaba Ungaria. Este născut în Serbia, a făcut junioratul la Rapid Viena și plecat la AC Milan de la 16 ani. Investițiile autorităților maghiare în fotbal s au văzut la Ferencvaros care a fost eliminata de o echipa de amatori. Nu mai vindeți iluzii cu fotbalul maghiar, este mai slab decât al nostru. O alta echipa sponsorizata de banii lui Orban a fost eliminata aseară ( Dunskaja Streda). Și noi avem 3 jucători în Serie A, dar nu vor sa joace pentru Echipa Națională. Ar trebui sa învățam de la ei cum sa-i convingem pe ai noștri sa nu mai refuze Echipa Națională.

cum nu are nici o treaba cu ungaria daca el joaca pentru nationala ungariei? pe cine intereseaza unde e nascut si cine la crescut? tarile din vest sunt compuse din jucatori de alte nationalitati si castiga campnionate mondiale. noi? jucam cu fotbalistul anului 2023 in Liga1, Albec. o petarda de fotbalist care ajunge sa fie declarat cel mai bun din liga1 e speranta noastra sa dea goluri la nationala. ungurii is ani lumina de noi la orice sport momentan. la fotbal, habdbal, gimnastica, ski, au pista de f1, si lista poate continua. noi ne comparam cu bulgaria si republica moldova, ei se compara (cel putin) cu austria, belgia, danemarca, elvetia. asa ca sa lasam nationalismul si sa vedem realitatea, si mai ales, sa ne rugam sa nu picam cu ungaria in vreo grupa de calificare, ca isi bat aia joc de noi de o sa ne para rau ca nu am renuntat la meci sa le dam un 0-3 pentru neprezentare

alex03036
alex03036  •  21 Iulie 2023, 09:08
Postat de maradona79 pe 20 Iulie 2023, 23:52

Se pregateste si Oct. Popescu. Dupa ce mai pune 10-15 kg de masa musculara.

sa il ajute Budescu sa ia in greutate cu niște rețete de sarmale.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează