INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  A MURIT SINISA MIHJALOVIC

EXCLUSIV Miodrag Belodedici, copleșit de moartea fostului coleg Sinisa Mihajlovic: „Am primit vestea în cimitir. A fost cel mai bun executant de lovituri libere din toate timpurile!”

Belodedici și Sinisa Mihjalovic, încercuiți / Sursă foto: Imago Images
Belodedici și Sinisa Mihjalovic, încercuiți / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 17:21 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 17:40

Miodrag Belodedici (58 de ani), fostul coleg al lui Sinisa Mihajlovic de la Steaua Roșie Belgrad, alături de care cei doi au cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1991, a vorbit despre moartea fostului său coechipier, care a încetat din viață astăzi, la 53 de ani, după o îndelungată suferință.

  • Pe 13 iulie 2019, Sinisa Mihajlovic a dezvăluit că suferă de leucemie acută. A făcut trei serii de chimioterapie, apoi transplant de măduvă. A continuat să antreneze Bologna chiar și din spital. În martie 2022, leucemia a recidivat.

Vestea dispariției premature a fostului mare fotbalist sârb l-a prins pe Belodedici în mijlocul unui alt moment solemn, la o slujbă de comemorare a fostului internațional român Ion Zare. Ex-fundașul naționalei deplânge moartea războinicului Mihajlovic. 

„Am auzit, m-au sunat și pe mine din Serbia. Eu sunt la Oradea, în cimitirul de aici, am venit să-i facem o slujbă lui Ion Zare (n.r. - fostul internaţional român decedat în februarie 2022) și chiar atunci am primit vestea, în cimitir

Știam că are probleme, știam că e bolnav, am mai vorbit cu nașul lui, cu Miroslav Tanjga. (...) A stat acolo până în toamnă (n.r. - pe banca Bolognei), deși făcea tratamente. Când se simțea mai bine, mai și antrena. A stat cât a putut să reziste, era un băiat puternic, cu voință”, a rememorat Belo. 

Veste cumplită din Italia: a murit Sinisa Mihajlovic
TRAGEDIE
Veste cumplită din Italia: a murit Sinisa Mihajlovic

Belodedici: „Mihajlovic a fost cel mai bun executant de lovituri libere din toate timpurile”

Belodedici și-a adus aminte de perioada în care a împărțit vestiarul cu Mihajlovic, la Belgrad, descriindu-l pe fostul fundaș drept „cel mai bun executant de lovituri libere din toate timpurile”. 

„El a fost cel mai bun executant de lovituri libere din toate timpurile. Cum a fost Maradona în fotbal, așa a fost el la loviturile libere. Un jucător bun, bun. Alerga, avea forță, tehnică, acel stâng extraordinar. 

Am multe amintiri cu el, am fost cu el și la petreceri, stăteam într-o localitate din Belgrad aproape unul de celălalt. Eram noi doi, mai erau Darko Pancev, Vlada Stosic, era și Prosinecki, mai venea și Ilija Najdoski. Mai ieșeam la restaurante, la un băruleț, am avut momente frumoase cu el”, a spus Belodedici, pentru GSP.ro. 

Belo l-a inclus pe Mihjalovic în echipa ideală

Invitat în 2018 la GSP Live, Belodedici îl includea pe Sinisa Mihajlovic în echipa sa ideală all-time. Belo a selectat nume importante în echipă, precum Duckadam, Lăcătuș, Mihajlovic, Hagi sau Van Basten și nu a ezitat să-și pună numele în centrul apărării: 

  • Duckadam - N. Ungureanu, S. Ramos, Belodedici, Klein - Lăcătuș, T. Stoica, S. Mihajlovic, Hagi - Van Basten, R. Gullit

VIDEO Momente din cariera marelui Sinisa Mihajlovic

Citește și alte știri de actualitate: 

Veste cumplită din Italia: a murit Sinisa Mihajlovic

Adrian Mutu dezvăluie cum s-a împăcat cu Mihajlovici, cel care-l scuipase într-un duel Lazio - Chelsea: „Am fost un laș!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
polistul68
polistul68  •  16 Decembrie 2022, 22:35
Postat de futhienzbang22 pe 16 Decembrie 2022, 20:54

și scuipa teribil de precis! să spuie muta!

Amice...fotbalul este un sport de lorzi, jucat de golani..nimic nu e intamplator, totul se ce se intampla are o cauza care genereaza acea intamplare...crezi ca l-a scuipat ca..afara era innourat si nu era soare ? Fi sigur ca s-au sicanat reciproc inainte...si sunt ferm convins ca nici Mutu nu a fost vre-un sfant...

johny2003
johny2003  •  16 Decembrie 2022, 21:00

Da de ce Belo isi tine chilotii cu mina in poza?!? I s-a rupt guma?!? ))))

johny2003
johny2003  •  16 Decembrie 2022, 20:58

Si Mutulica unde e?!? Nici macar rezerva in echipa ideala?!? ))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează