INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Reprezentanții lui Beșiktaș au vorbit 5 ore cu Mircea Lucescu la București. Turcii îl vor pe bancă pentru meciul de marți! » Răspunsul dat de antrenor

Mircea Lucescu antrenează de 44 de ani Foto: Imago
Mircea Lucescu antrenează de 44 de ani Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 11:20 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 12:37

Mircea Lucescu, 78 de ani, a negociat în weekend cu oficialii lui Beșikaș. Aceștia doreau să se întoarcă sâmbătă seară cu el la Istanbul. Antrenorul i-a refuzat momentan, spunându-le că vine la vară, dar turcii insistă. Îl vor acum, să-l aibă pe bancă marți, la meciul cu Rizespor. Și el încă se gândește.

Liber de contract in noiembrie, după despărțirea de Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a anunțat că nu s-a retras, vrea să rămână implicat activ în fotbal, dar nu ar accepta acum o ofertă, să meargă la o echipă cu probleme, în mijlocul stagiunii.

Beșiktaș îl vrea pe Mircea Lucescu într-o situație disperată

„Mai multe cluburi m-au contactat. Totuși, prefer să aștept pentru a prelua o formație în vară, la startul sezonului viitor", a spus antrenorul luna trecută. Numai că, la început de 2024, Beșiktaș nu renunță la ideea de a-l aduce imediat.

Ianis Hagi, criticat de presa spaniolă: „O treaptă sub colegii lui” » Titular și cel mai slab de la Alaves
ALAVES
Ianis Hagi, criticat de presa spaniolă: „O treaptă sub colegii lui” » Titular și cel mai slab de la Alaves

Într-o situație extrem de dificilă, cu trei înfrângeri în ultimele patru etape, toate cu același scor, toate acasă, 1-3 cu Fenerbahce, 1-3 cu Alanyaspor, 1-3 cu Kasimpașa (ultima pe 5 ianuarie), ajungând la șapte eșecuri în 18 etape, locul 6, la 15 puncte de Fenerbahce și Galatasaray, alb-negrii nu vor să-l piardă pe Luce.

Managerul general al lui Beșiktaș a venit la București să-l convingă pe Mircea Lucescu. A vorbit 5 ore cu antrenorul!

După ce, la un moment dat, se părea că au ajuns la un acord cu Giovanni van Bronckhorst, 48 de ani, ultima oară pe banca lui Rangers, în 2021-2022, negocierile cu tehnicianul olandez s-au rupt și turcii au decis că Lucescu îi poate salva.

O delegație a lui Beșiktaș, condusă de Samet Aybaba, ex-jucător și antrenor la „vulturi", actualul manager general al grupării, a venit la București. Și antrenorul în vârstă de 78 de ani a tratat cinci ore sâmbătă cu oficialii de la Istanbul.

Beșiktaș nu acceptă răspunsul negativ al lui Mircea Lucescu

Aceștia au insistat să se întoarcă sâmbătă seară cu Lucescu în Turcia. Îl vor cât mai repede, pentru a fi alături de echipă marți, în Super Lig, la meciul din deplasare împotriva lui Rizespor.

6luni de contract i-a oferit Beșiktaș lui Mircea Lucescu, plus opțiune pentru încă un sezon, 2024-2025

La finalul negocierilor de sâmbătă, tehnicianul le-a spus „Nu", dar turcii nu s-au mulțumit cu acest răspuns negativ și insistă. Iar Luce nu e atât de sigur de decizia sa. 

Posibil ca, în cele din urmă, să se întoarcă după două decenii la alb-negri. A pregătit Beșiktaș în 2002-2004, cucerind titlul de campion chiar din primul sezon.

Jurnaliștii turci susțin că, după ce Samet Aybaba i-a prezentat proiectul lui Beșiktaș, Lucescu le-ar fi impus anumite condiții „vulturilor”. Președintele clubului, Hasan Arat, va avea duminică o ședință pentru a discuta despre aceste condiții.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Tottenham forțează transferul lui Drăgușin » Discuții decisive, termen 72 de ore
TOTTENHAM
Tottenham forțează transferul lui Drăgușin » Discuții decisive, termen 72 de ore
Antrenorul lui Sassuolo îl laudă pe Daniel Boloca: „A prins curajul de care avea nevoie”
SASSUOLO
Antrenorul lui Sassuolo îl laudă pe Daniel Boloca: „A prins curajul de care avea nevoie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  07 Ianuarie 2024, 13:07

...cum sa iei un antrenor asa batran ?...ce astepti de la el ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează