INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Anunțul presei ucrainene: „Dacă Mircea Lucescu pleacă de la Dinamo Kiev, îl va înlocui cineva din club”

Mircea Lucescu ar putea pleca de la Dinamo Kiev. Foto: Facebook
Mircea Lucescu ar putea pleca de la Dinamo Kiev. Foto: Facebook

Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 14:49 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 14:53

Cotidianul Tribuna a lansat informația că Dinamo Kiev ar căuta un succesor pentru Mircea Lucecu (78 de ani). Un reporter la „1+1 Media” a dezvăluit că problema nu ar fi de actualitate, dar dacă antrenorul român va decide să renunțe, îl va substitui, probabil, Oleksandr Shovkovskyi.

Dinamo Kiev este la 10 puncte de lider Krivbas Krîvoi Rog după 12 etape, dar cu trei meciuri în minus jucate, și au apărut zvonuri în presa ucraineană că poziția lui Mircea Lucescu nu mai e atât de solidă. Un reporter al postului "1+1 Media" a comentat informația vizând o posibilă schimbare a antrenorului român. 

Redacția GSP: „Un reprezentant al Ringier și avocații au comunicat angajaților din depozitul de difuzare că ediția tipărită s-a închis”. Publicul și redacția nu au fost anunțați că ultimul număr a fost cel de azi. Ringier i-a cerut lui Tolontan să plece
ANUNȚ
Redacția GSP: „Un reprezentant al Ringier și avocații au comunicat angajaților din depozitul de difuzare că ediția tipărită s-a închis”. Publicul și redacția nu au fost anunțați că ultimul număr a fost cel de azi. Ringier i-a cerut lui Tolontan să plece

„Singurul lucru pe care îl pot spune este că nu se află în derulare nicio căutare pentru un alt tehnician. Dacă Lucescu va pleca, unul dintre cei ce lucrează în sistemul clubului va ocupa locul rămas vacant”, afirmă Ihor Tsyganyk.

Derbyul Dinamo Kiev - Shakhtar se joacă vineri

Potrivit acestei surse, „principalul candidat pentru a-l substitui pe Lucescu este Oleksandr Shovkovskyi, care lucrează în staful tehnic al românului și l-ar putea înlocui în primăvară. O altă opțiune de luat în calcul ar fi Ihor Kostyuk, antrenorul de la formația U19". Această discuție a fost preluată de cotidianul Tribuna, care publică și o reacție a unui fost antrenor al echipei din capitala Ucrainei.

„Rămâne de văzut. Lucescu nu poate da mai mult decât atât echipei și nici nu dorește să plece. Iar clubul nu-l poate da afară, pentru că trebuie să-i achite contractul până la finele sezonului. Situația rămâne deocamdată neschimbată”, declară Jozef Sabo, 83 de ani, care a pregătit-o pe Dinamo Kiev în două mandate, fiind și vicepreședintele clubului din Kiev. 

Vineri seară, „Il Luce” are un meci foarte greu, derbyul cu Shakhtar, programat pe teren propriu. Dinamo n-a mai învins-o pe rivala din Donețk de pe 17 aprilie 2021, 1-0 în deplasare.

7este locul pe care Dinamo Kiev îl ocupă după nouă meciuri jucate în acest campionat, având deja trei înfrângeri, golaveraj 23-15

Citește și:

Strategia ciudată a lui Becali » Cum decide schimbările la FCSB: „Dacă 15 minute nu aud de el, nu mai joacă”

Crăciunescu propune 5 variante pentru șefia CCA: „În primul rând el. Totul îl recomandă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează