INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY 1-2

Momentul de la care a plecat scandalul dintre City și United: "Ibra, vorbești mult, dar te miști cam puțin"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 14:36

Finalul derby-ului din Manchester, câștigat de City cu 2-1, s-a lăsat cu o încăierare la vestiare, unde echipa lui Guardiola i-ar fi provocat pe cei de la United.

Marca notează că totul ar fi plecat de la o remarcă făcută la adresa lui Zlatan Ibrahimovici, de cineva din staff-ul lui Manchester City: "Ibra, vorbești mult, dar te miști cam puțin", i-ar fi spus cineva suedezului.

Pe lângă asta, Mourinho s-ar fi plâns că adversarii au sărbătorit prea gălăgios succesul de pe Old Trafford (detalii AICI).

Cel puțin 20 de persoane ar fi fost implicate în scandalul de la vestiare, în care s-ar fi aruncat cu sticle, iar cele două grupuri s-ar fi insultat reciproc. Federația Engleză investighează cazul și nu este exclus ca cele două părți să fie sancționate în urma incidentelor. 

După victoria din weekend, City s-a distanțat la 11 puncte de United în fruntea clasamentului din Premier League, unde cele două grupări ocupă primele două poziții. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  12 Decembrie 2017, 15:18

Sir Alex ar trebui sa fie mai activ si mai atent in ceea ce priveste destinul actual al acestui bastion al fotbalului englez. Mou nu-si face treaba iar Ibra o sa moara de vedetism exacerbat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează