INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Mourinho continuă la United: "Salariu cât Guardiola și bonusuri COLOSALE" + Veste bună primită de portughez în privința lotului

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2017 10:24

Conform noului contract pe care urmează să-l semneze Jose Mourinho la Manchester, tehicianul portughez va avea același salariu, 14,52 milioane de euro, dar premiile de obiectiv vor fi substanțiale.

Șefii lui Man. United îi pregătesc un nou contract lui Jose Mourinho. Sunt atât de încântați de munca tehnicianului portughez încât i-au propus o colaborare pe 5 ani, și nu doar până-n 2019, perioada pentru care a semnat cu "diavolii" în 2016. Iar Jose, potrivit tabloidului The Sun, e gata să bată palma.

Foarte interesant, salariul de bază va rămâne același. Adică 14,25 milioane de euro pe sezon, exact cât câștigă și marele său rival Pep Guardiola la Man. City.

"Însă bonusurile pentru trofee câștigate sau poziția în clasament vor fi colosale", dezvăluie același The Sun, care a aflat că negocierile au intrat în faza finală: "Se discută ultimele detalii".

Stagiunea trecută, Mourinho a triumfat cu United în Cupa Ligii Angliei și în Europa League, iar acum joacă la titlu în Premier League. E pe locul 2, la egalitate de puncte cu City! 

S-a întors Ibra!

Zlatan Ibrahimovici a revenit la baza de pregătire a lui United de la Carrington. Deocamdată, lucrează doar în sala de forță, dar Mourinho speră ca el să revină pe teren până la finele anului și nu în ianuarie, când e prevăzut.

Suedezul de 36 de ani a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate pe 20 aprilie, în timpul returului cu Anderlecht (2-1) din "sferturile" Europa League.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează