INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Mourinho și-a pierdut cumpătul după egalul cu West Brom » L-a făcut praf pe un ziarist: "Asta crezi, serios?! Ai pus o întrebare stupidă!"

Jose Mourinho, foto: reuters
Jose Mourinho, foto: reuters

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 17:07

Remiza albă de pe teren propriu cu West Brom, 0-0, a născut tensiuni uriașe la United, iar Mourinho și-a vărsat frustrarea pe un ziarist într-un interviu acordat la sfârșitul partidei.

Jurnalistul Conor McNamara l-a întrebat pe tehnicianul portughez dacă cele două echipe s-au anihilat reciproc, rezultând într-o confruntare echilibrată, însă l-a scos din pepeni pe Mourinho, vizibil deranjat de poziția ziaristului BBC.

"Nu înțeleg ce vrei să întrebi, la ce te referi? Chiar crezi că a fost un meci echilibrat? Chiar crezi asta, serios?! Asta e întrebarea ta? Am zâmbit (n.r. cu Tony Pulis, managerul lui West Brom) pentru că este prietenul meu, pot să zâmbesc indiferent dacă pierd, câștig sau fac egal", a replicat acid lusitanul.

"Îmi pare rău, dar dacă asta e întrebarea ta, atunci este o întrebare tâmpită! Când o echipă trece de mijlocul terenului o singură dată în 90 de minute, iar cealaltă domină toată partida, tu vii și îmi spui că cele două echipe s-au anulat reciproc?", a continuat Mourinho, care s-a împăcat ulterior cu reporterul BBC.

Aflată abia pe locul 5 în clasament, la 4 puncte distanță de rivala Manchester City, United este în pericol să rateze și viitorul sezon de Champions League. "Diavolii" au ajuns la 11 egaluri în acest campionat, 8 dintre ele înregistrate "acasă".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close