INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Munir are sanse mici sa rămână la Barcelona » Atacantul împrumutat în acest an la Valencia are oferte de la echipe din 5 țări din Europa

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 17 iunie 2017 22:35

Atacantul spaniol Munir El Haddadi ar putea evolua din sezonul următor în Rusia la Zenit Sankt Petersburg.

Potrivit publicației Tuttomercato, Munir, care în acest sezon a fost împrumutat de Barcelona la Valencia, este dorit de antrenorul Roberto Mancini proaspăt instalat la formația de primă ligă rusă.

Considerat urmașul lui Messi la un moment dat, atacantul spaniol în vârstă de 21 de ani a avut evoluții modeste în acest an și are șanse mici să facă parte din lotul Barcelonei în sezonul viitor.

39 de partidea disputat spaniolul în acest sezon în toate competițiile reușind 8 goluri și 3 pase de gol

Cu toate acestea, Munir nu duce lipsă de oferte. Pe lângă Zenit Sankt Petersburg, internaționalul spaniol mai are oferte și din Spania, Olanda, Anglia și Franța. Clubul catalan speră să obțină o sumă cuprinsă între 12 și 20 de milioane de euro.

1 selecțiea bifat Munir la echipa națională de seniori a Spaniei, atacantul debutând la 19 ani în victoria cu 5-1 a Spaniei în fața Macedoniei

Munir se află în curtea Barcelonei de la vârsta de 16 ani. A debutat pentru echipa de seniori a clubului catalan în august 2014. Sezonul trecut a fost împrumutat la Valencia.

Munir este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 9 milioane de euro.

surse: mundodeportivo.com, fcbarcelonanoticias.com

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează