INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Nainggolan nu uită și nu iartă că a văzut Mondialul la televizor: ”Scuzele lui sunt patetice”

Articol de - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 15:05

Nainggolan anunță nu-și va schimba decizia indiferent de cine va fi selecționer. ”Am zis că nu mai vin niciodată la națională dacă nu joc la Mondial. Martínez și-a pierdut tot respectul meu”.

Radja Nainggolan nu uită și nu iartă că a văzut Mondialul din Rusia la televizor. Mijlocașul transferat la Inter după turneul final a anunțat că își respectă promisiunea de a nu mai juca niciodată pentru Belgia. "Am spus că dacă nu merg la Mondiale, adio națională! Am fost dezamăgit de excluderea fără niciun motiv, deși eu am făcut un European mare. A luat însă la lot jucători din campionatul intern de la echipe sub nivelul Romei. Am jucat 50 de meciuri în sezon și meritam convocarea, n-am cerut favoruri", se revoltă mijlocașul de 30 de ani.

"Mi-a pus o etichetă definitivă"

"M-a criticat pentru viața extrasportivă și mi-a pus o etichetă pe viață, dar eu cred că lumea nu trebuie să mă judece fără să știe nimic. Cine vrea să mă transfere va începe să-și pună întrebări. Nu cred că sunt atât de rău. Mai bine să-mi fi spus lucrurile în față, i-aș fi strâns apoi mâna chiar dacă nu mă mai chema. Prin acest comportament însă, Roberto Martínez și-a pierdut definitiv tot respectul meu, scuzele sale sunt patetice". 

"Acum mă pot dedica Interului cu toată dragostea pentru ceea ce fac. De fiecare dată când e o pauză pentru meciurile naționalelor, iau o pauză de 4-5 zile și sunt fericit că mă concentrez pe echipa de club"
Radja Nainggolan, mijlocaș Inter

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează