INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EMPOLI - NAPOLI 1-0

Napoli, în derivă! Suporterii tună și fulgeră, președintele e în pragul unei decizii radicale

Jucătorii lui Napoli merg în fața suporterilor, pentru a da socoteală după eșecul de la Empoli (0-1) / Foto: Imago
Jucătorii lui Napoli merg în fața suporterilor, pentru a da socoteală după eșecul de la Empoli (0-1) / Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2024 15:36 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2024 16:35

Aurelio de Laurentiis, patronul lui Napoli, se gândește să se retragă la vară. Campioana en titre a Italiei a bifat al 10-lea eșec din acest sezon la Empoli (0-1) și se află pe locul 8 în clasament.

Napoli a ajuns umbra campioanei din sezonul trecut. Sâmbătă, la Empoli, a bifat a zecea înfrângere din acest sezon și a declanșat furia suporterilor care au însoțit echipa.

Golul Rapidului trebuia anulat!
EDITORIAL
Golul Rapidului trebuia anulat!

Francesco Calzona, adversarul tricolorilor la Euro, le-a cerut scuze suporterilor

„Veniți aici! Veniți aici!”, le-au strigat aceștia jucătorilor, după fluierul final. Ultrașii au vrut să stea de vorbă cu ei și în special cu căpitanul Di Lorenzo. Toți s-au suspus. Mai mult, antrenorul Francesco Calzona, care este și selecționerul Slovaciei, adversara tricolorilor la Euro 2024, le-a prezentat scuze.

De oprobiul fanilor a scăpat doar patronul Aurelio De Laurentiis. Acesta din urmă a fost văzut la pauză, nu și la final. Nici pe la vestiare n-a trecut, cum obișnuia altădată.

Aurelio De Laurentiis și-a recunoscut greșelile de management și pe piața transferurilor

Corriere dello Sport dezvăluie însă că De Laurentiis este atât de dezamăgit încât ar lua în calcul să se retragă din fruntea clubului, la vară. El și-a recunoscut deja greșelile de management și pe piața transferurilor comise vara trecută, după adjucarea titlului, ba chiar le-a cerut scuze suporterilor.

Până la finele sezonului, patronul lui Napoli va trebui să rezolve problema antrenorului pentru stagiunea 2024 - 2025. Potrivit Gazzettei dello Sport, De Laurentiis ar fi pus ochii pe Fabio Pecchia (Parma) pentru a-i succeda lui Francesco Calzona, care se va întoarce la reprezentativa Slovaciei.

Pecchia, 172 de partide ca mijlocaș, 24 de goluri și 5 assisturi în cinci sezoane (1993-1997, 2000-2001), a lăsat amintiri frumoase pe fostul San Paolo și, aproape sigur, va promova trupa lui Man și Mihăilă în Serie A (Parma e lider detașat).

În ceea ce-l privește, președintele clubului napolitan i-a cerut o evaluare lui Rafa Benitez, antrenor azzurro între 2013 și 2015. Rafa îl cunoștea chiar din acea perioadă pe Fabio Pecchia, care i-a fost asistent, și i-a dat un aviz favorabil.

VIDEO. FCU Craiova - Dinamo 1-1. Conferință de presă Kopic: „Cred că am fost echipa mai bună și meritam mai mult”

Mai puteți citi:

Adrian Mititelu, scandalizat de zvonurile cu privire la fiul lui: „Nebunii și elucubrații! Ăsta e singurul lui mod de a cheltui banii”

Interviu cu „omul din umbră” » Conduce clubul din Superligă fără să fie președinte, finanțator sau patron: „De foarte mult timp n-a existat o asemenea emulație! Cum prefer să fiu numit? Simplu!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează