INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Neymar l-a menționat pe Ronaldo în primul interviu din Arabia Saudită: „Au zis că e nebun. Ia uitați-vă acum!”

Neymar, în tricoul lui Al Hilal // sursă foto: Twitter @ Alhilal_FC
Neymar, în tricoul lui Al Hilal // sursă foto: Twitter @ Alhilal_FC

Articol de - Publicat joi, 17 august 2023 11:10 / Actualizat joi, 17 august 2023 11:56

Neymar (31 de ani) a semnat cu Al Hilal și a oferit primul interviu ca jucător al albaștrilor. Brazilianul l-a menționat pe Cristiano Ronaldo, primul superstar care a luat calea campionatului saudit.

În ianuarie 2023, Cristiano Ronaldo a părăsit Europa, fiind convins să semneze cu Al Nassr pe doi ani și jumătate, până în vara lui 2025.

A fost primul mare transfer reușit de saudiți, unul care a deschis calea unui mercato de vară senzațional.

Cutremur la Chindia Târgoviște » Dragoș Militaru și 4 colaboratori ai lui, demiși după succesul cu 5-0 din Cupa României!
CHINDIA
Cutremur la Chindia Târgoviște » Dragoș Militaru și 4 colaboratori ai lui, demiși după succesul cu 5-0 din Cupa României!

Neymar, după transferul în Arabia Saudită: „Toți au spus despre Cristiano Ronaldo că este «nebun»”

În ultimele două luni, în Arabia Saudită au ajuns nume uriașe, precum Balonul de Aur en-titre, Karim Benzema, Riyad Mahrez, N'Golo Kante, Sadio Mane și, mai nou, Neymar.

Ultimul dintre cei menționați a subliniat felul în care Ronaldo a influențat aceste mutări spectaculoase.

„Sunt aici să ajut campionatul să crească mai mult și mai mult. Deja se schimbă multe, au făcut multe transferuri. Cu siguranță campionatul va fi foarte competitiv, în special după toate transferurile făcute în această vară.

Cristiano Ronaldo a început toate astea și toți au spus despre el că este «nebun» și nu știu cum, dar astăzi puteți vedea că liga a crescut foarte mult”, a afirmat Neymar într-un interviu acordat canalelor sociale ale noului său club, Al Hilal.

Neymar: „Va fi minunat să îi înfrunt pe Ronaldo, Benzema, Firmino”

„Sunt foarte încântat și fericit să ajung într-un alt campionat. Este o experiență nouă, o provocare nouă și sunt nerăbdător să scriu istorie. Sunt entuziasmat de provocări, iar atunci când ai în față o provocare ca asta îți crește stima de sine.

Mă aștept să avem un sezon foarte bun, să ne îndeplinim obiectivele. Consider că este important să existe competiție, de asta am venit în acest campionat. Evident, este o schimbare mare, însă o provocare nouă.

Fanii pot să se aștepte de la mine să dau totul pe teren, totul pentru club. Așa voi fi mereu pe teren. Este entuziasmant să știu că voi înâlni ceilalți jucători de calitate din campionat.

Te motivează să joci și mai bine atunci când îi înfrunți pe Ronaldo, Benzema, Firmino. Va fi minunat să joc împotriva lor”, a mai transmis fotbalistul brazilian.

Primul duel tare al sezonului pentru Ney și Al Hilal e progamat pe 1 septembrie, împotriva echipei lui Benzema și Kante, Al Ittihad.

Al Hilal a plătit 90 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Neymar de la PSG. Brazilianul va încasa o sumă colosală în 2 ani de contract, 300 de milioane de euro.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Guardiola a câștigat Supercupa Europei, apoi a „înțepat” veninos la conferință: „O spun din Grecia: «vă mulțumim» mult!”

Cristiano a eclipsat momentul special al lui Sergio Ramos: „Îți mai trebuie un zero”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
tristan
tristan  •  17 August 2023, 12:06

Eh ,ești incantat de salariu.Nu mai poți tu că mai joaca și Benzena ,Ronaldo etc in campionatul asta . La salariul ăla ar veni să joace și în România în liga 2

Vezi toate comentariile (1)
Comentează