INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Răsturnare de situație în scandalul pariurilor ilegale din Italia. „Am greșit cu Barella și îmi cer scuze. Am fost foarte confuz!”

Nicolo Barella // Foto: Imago
Nicolo Barella // Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2023 19:48 / Actualizat sambata, 21 octombrie 2023 21:28

Sursa lui Fabrizio Corona, fostul rege al paparazzilor, a început să dea înapoi, după ce a fost amenințat cu tribunalul de fotbaliștii ale căror nume n-au fost confirmate de procurori că ar fi implicați în scandalul „Scommessopoli”.

Dezvăluirile, așa zis bombastice, făcute de Fabrizio Corona și bazate pe sursa acestuia de încredere, au început să dea numai rateuri în ultima vreme. Cel mai important jucător cu posibile implicații în scandalul „Scommessopoli”, Nicolo Barella, a fost singurul care l-a atacat și l-a anunțat că-l dă în judecată pentru calomnie.

„Nu puteți fi serioși, nu sunteți decât niște clovni! De la un ziar al cărui titlu este adevărul (La Verita) mă așteptam la mai multă seriozitate. Singurul adevăr este că voi sunteți mincinoși”, a declarat joi mijlocașul lui Inter.

Probleme mari pentru Sandro Tonali, mijlocașul lui Newcastle! Riscă să nu i se mai plătească salariul pe perioada suspendării pentru pariuri ilegale
ANGLIA
Probleme mari pentru Sandro Tonali, mijlocașul lui Newcastle! Riscă să nu i se mai plătească salariul pe perioada suspendării pentru pariuri ilegale

„Voi nu aveți nicio legătură”

Informațiile publicate de cotidianul amintit mai sus au fost dezmințite de internaționalul italian, care îl va chema la tribunal pe Corona. După care sursa lui Fabrizio, Maurizio Petra, a dat înapoi și și-a recunoscut eroarea: „Voi nu aveți nicio legătură. Ați publicat doar ceea ce v-am spus și v-am scris.

Pentru această greșeală, vreau să îmi cer scuze față de Barella. Nu el apare în convorbirile dintre Antonio și Zaniolo. Am făcut o gafă nominalizându-l pe el, dar m-am simțit confuz în aceste zile, pentru că numele meu a fost menționat peste tot".

Ultimele „bombe” au fâsâit toate!

Nici agenția Sportmediaset, care urmărește atent cazul, nu mai are încredere în poveștile lui Corona și Petra, unchiul fostului jucător de la Inter, Esposito. 

„Ultimele numa aruncate pe piață s-au dovedit baloane de săpun ce s-au spart rând pe rând, Zalewski, El Shaarawy și Casale, jucători care l-au avertizat pe Corona că va fi citat în instanță pentru a aduce probele.”

Dorin Goian, dezvăluire șocantă la GSP Live: „Și eu am pariat. La Rangers aveam doi colegi care puneau cotele pe tablă și făceam toți bilete”
RANGERS
Dorin Goian, dezvăluire șocantă la GSP Live: „Și eu am pariat. La Rangers aveam doi colegi care puneau cotele pe tablă și făceam toți bilete”

Sandro Tonali a jucat astăzi 21 de minute

Nici în cazul lui Nicolo Zaniolo nu s-a confirmat că el ar fi mizat pe meciuri de fotbal, ba chiar pe o partidă din Coppa Italia disputată de AS Roma

Ca dovadă, nu au apărut acuzații ale Procuraturii, așa cum s-a întâmplat în situația lui Fagioli (Juventus) și Tonali (Newcastle), săltați din cantonamentul squadrei azzurra. 

Primul e suspendat 7 luni, iar celălalt, care a intrat azi în ultimele 21 de minute ale partiei din Premeir League cu Crystal Palace (4-0), speră să scape cu o pedeapsă de un an, grație unei înțelegeri cu organele de anchetă.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Sir Bobby Charlton a murit azi » Legendarul fotbalist avea 86 de ani

Stanciu, assist în fața lui Al Nassr » Trupa lui Contra, învinsă de Cristiano Ronaldo după ce a condus la pauză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează