INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

No Mou, no party! Marouane Fellaini pleacă de la Manchester United, dar va avea un salariu uriaș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 20:00

Marouane Fellaini va pleca în această iarnă de la Manchester United. Trecut pe linie moartă după ce Jose Mourinho a fost demis, belgianul nu mai are răbdare și vrea să plece.

Cum nu se află printre preferații lui Ole Gunnar Solskjaer, mijlocașul central de 31 de ani venit în 2013 la United de la Everton va lua drumul Asiei.

Fotbalistul care a costat-o pe United 32,4 milioane va merge la Shandong Luneng, anunță ESPN, care mai susține faptul că formația chineză va plăti 8 milioane de euro pentru jucător.

Internaționalul belgian va semna pe 3 ani și va câștiga 33 de milioane de euro fără bonusuri. Shandong Luneng n-a fost singurul club interesat de Fellaini.

AC Milan, FC Porto și Guangzhou Evergrande l-au dorit și ele pe jucătorul care are 177 de meciuri în tricoul lui Manchester United și 22 de goluri. La Shandong va fi coleg cu Graziano Pelle, atacant italian, dar și cu fundașul brazilian Gil.  

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează