INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

”Nu ridică vocea și nu cere lux” » Perez a găsit antrenorul ideal pentru Real Madrid

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 12:45

Antrenorul argentinian Santiago Solari va avea prima discuție cu președintele Florentino Pérez și va semna acordul cu Real Madrid până în iunie 2020. ”I se oferă încredere și liniște, dar fără trofee în acest sezon nu va rezista”, scrie Marca.

Soluția de avarie după debarcarea lui Julen Lopetegui devine una permanentă la Real. Santiago Solari l-a convins pe Florentino Pérez, care va profita de pauza pentru meciurile din Nations League să discute prima oară în lniște cu antrenorul argentinian și să semneze acordul până în 2020. Marca a explicat de ce toată lumea l-a acceptat pe Santiago: "Ambele părți se înțeleg extraordinar, iar Solari este considerat un muncitor neobosit. Nu ridică niciodată vocea, nu cere lux și nici transferuri, la fel cum s-a remarcat la Castilla. Are profilul ideal".

Va fi noul Zidane?

Mingea e acum în terenul tehncianului de 42 de ani, care are în față provocarea carierei. "Știe că fără să ia vreun trofeu în acest sezon nu va rezista și va pleca la vară. Dar s-ar și putea converti în noul Zidane dacă va reuși", au conchis ziariștii spanioli. Câștigarea returului cu Roma din Ligă, pentru asigurarea șefiei grupei, meciul cu Valencia și Mondialul Cluburilor sunt obiectivele apropiate ale antrenorului trecut peste interimat. 

4 victorii în primele 4 jocuri, golaveraj 15-2, are Real cu Solari pe bancă. Argentinianul i-a depășit pe Zidane, care reușise 3 victorii și un egal (17-2), și pe Mourinho, același bilanț (5-1)

"Să fii antrenor la Real implică o mare responsabilitate, fie că stai pe bancă o zi sau o jumătate de oră. Dar nu e ceva nou pentru mine, sunt de 11 ani la acest club" Santiago Solari, antrenor Real

Citește și: Leo Messi, pe urmele lui Pele! O nouă bornă impresionantă atinsă de starul Barcelonei

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  14 Noiembrie 2018, 09:57

imi place de Solari ,comportament asemanator cu Zizu ,succes Solari o sa revin sa ma uit la Real ,mi-a ajuns pauza de la plecarea lui Zidan.

vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  13 Noiembrie 2018, 15:35

Nu cere lux? Păi atunci să angajeze un moldovan sarac.

magic4ever
magic4ever  •  13 Noiembrie 2018, 14:34

Solari are un nume si a reusit sa se impuna printre vedetele Realului fata de Lopetequi...sa vedem ce face in meciurile importante din UCL & campionat...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează