INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NURNBERG - BORUSSIA DORTMUND 0-0

NURNBERG - BORUSSIA 0-0 // S-a stins Borussia? Dortmund riscă să piardă și titlul în Germania » Favre refuză să admită criza liderului

Nurnberg - Borussia Dortmund // FOTO: Reuters +10   FOTO
Nurnberg - Borussia Dortmund // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 19 februarie 2019 09:02

Borussia Dortmund a terminat la egalitate, 0-0, pe terenul lui Nurnberg, ultima clasată în Bundesliga şi mai au doar trei puncte peste Bayern. „Nu am jucat rău, am avut destule ocazii să dăm măcar un gol. Se mai întâmplă”, spune antrenorul lui BVB, Lucien Favre.

Dortmund a uitat să mai câştige şi dă rateuri în serie. Eliminată în „optimi” din Cupa Germaniei şi surclasată de Tottenham în aceeaşi fază a Ligii (0-3), Borussia riscă să rateze şi ultimul obiectiv al sezonului. Mai are numai trei puncte avans la şefie faţă de Bayern, după ce i-a pus piedică şi "lanterna roşie" Nürnberg.

Penalty refuzat

Lucien Favre nu acceptă însă cuvântul criză, considerând că nulul a fost un accident: „Face parte din joc. N-am jucat rău şi am avut destule ocazii să dăm măcar un gol. Se mai întâmplă".

Antrenorul lui BVB e susţinut de Götze, căpitan în premieră al galben-negrilor într-un meci de Bundesliga: „Am dominat clar, dar nu a fost suficient, trebuia să luăm toate punctele”. 

În majoritatea situaţiilor de gol, protagonist a fost chiar Mario, dar Mathenia a apărat excelent. Oaspeţii puteau primi penalty, în prima repriză, când Leibold l-a faultat în careu pe Sancho, însă nici VAR nu a văzut! A rămas scor alb, al doilea al lui BVB în campionat, după Hannover. 

5 meciuri fără victorie (4 remize şi un eşec) are Dortmund în toate competiţiile, cea mai lungă serie negativă din octombrie-decembrie 2017, cu Bosz pe banca tehnică

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  19 Februarie 2019, 16:38
Postat de mountytoma pe 19 Februarie 2019, 11:00

de ce ar fi tristi jucatorii Borussiei? sigur au castigat averi la pariuri dupa meciul asta! asa ca nu va mai plangeti ca in Romania e asa si pe dincolo...

La ce gandire ai inseamna ca si Becali a castigat multi bani dupa meciul cu Chiajna...la 1x era cota 3 ...

mountytoma
mountytoma  •  19 Februarie 2019, 11:00

de ce ar fi tristi jucatorii Borussiei? sigur au castigat averi la pariuri dupa meciul asta! asa ca nu va mai plangeti ca in Romania e asa si pe dincolo...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează