INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WEST HAM

Ofertă abracadabrantă! Locul 15 din Premier League a pus 90 de milioane de euro pe masa lui Real Madrid pentru o vedetă dorită și de Pep Guardiola :O

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 09:50

Mijlocașul spaniol, Isco Alarcon, ar putea pleca în această vară de la Real Madrid. Potrivit publicației Don Balon, Isco este dorit insistent de West Ham United, locul 15 în Premier League.

Aceeași sursă susține că gruparea londoneză i-ar fi făcut deja o ofertă de 90 de milioane de euro lui Real Madrid pentru internaționalul spaniol.

În vârstă de 26 de ani, Isco se află la unul dintre cele mai bune sezoane din cariera sa. Fostul jucător al celor de la Malaga, nu este dispus să accepte propunerea "ciocănarilor", el având încă două oferte importante de la Manchester United și Manchester City, grupare unde este dorit insistent de către tehnicianul Pep Guardiola.

Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, nu s-a opune unei plecări a lui Isco la Manchester City, el având nevoie de bani pentru a efectua noi transferuri importante în această vară.

Cea mai importantă "piedică" realizarea acestei mutări o reprezintă suma de de transfer, Manchester City oferind cel mult 40 de millioane de euro, preț considerat prea mic de conducătorul Campioanei Europei.

Isco a venit la Real Madrid de la Malaga în iulie 2013 pentru 30 de milioane de euro. El mai are contract cu gruparea madrilenă până în iulie 2022 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 75 de milioane de euro.

45 de partide a disputat Isco în acest sezon în toate competițiile reușind 8 goluri și 9 pase de gol

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  25 Aprilie 2018, 11:38

Baiiiiiiiiii gigistilor, locul 17 din Championship (Nottingham Forest) cumpara toata liga voastra 1. Pe fcsb la pachet cu idolul vostru becali si chiar si cu voi la un loc, va cumpara din banii de seminte.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează