INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Oferta COLOSALĂ refuzată de Tottenham pentru Kane! Cât cer londondezii pentru ca jucătorul să ajungă la Real Madrid

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 09:55

Florentino Perez pregătește revoluția la Real Madrid, dorind ca echipa blanco să preia din nou supremația în Spania.

Președintele madrilenilor și antrenorul Zinedine Zidane vor să renunțe la Karim Benzema și la Gareth Bale și să-l transfere pe Harry Kane, atacantul de 24 de ani al lui Tottenham.

Presa din Anglia scrie că Real a făcut o ofertă de 200 de milioane de euro pentru cel mai bun marcator din 2017, dar Tottenham a refuzat categoric. Englezii vor 260 de milioane pentru atacant și rămâne de văzut dacă Perez va plăti această sumă, care l-ar face pe Kane cel mai scump jucător din istorie.

56de goluri a marcat Kane în 2017, peste Messi și Cristiano Ronaldo

Kane este la Tottenham din 2009, fiind împrumutat la mai multe echipe de-a lungul anilor, Leyton Orient, Millwall, Norwich și Leicester. În acest sezon are 34 de goluri în 35 de meciuri, jucate în toate competițiile.

120.000.000 €este cota lui Kane, potrivit transfermarkt.de

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
dinamo100
dinamo100  •  21 Februarie 2018, 15:34

Ce prostie! Cum sa valoreze Kane 200 mil Eur?! Oricum , nu are valoarea lui Bale. Singura problema cu Bale e ca s-a accidentat destul de mult. Deci astia au luat-o rau pe aratura! Presimt un colaps financiar al unor cluburi la un moment dat. E o bula, la fel ca cea imobiliara. Se umfla, se umfla, ajung la niste preturi fara legatura cu valoarea si apoi...explodeaza.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Februarie 2018, 13:39
Postat de baruch pe 21 Februarie 2018, 12:09

da, o sa ajunga la miliard. kane asta e un fel de bale mai tanar, adica undeva la degetul mic al mainii stangi al mamei lui neymar. glumesc. e bun, dar nu atat pur fotbalistic, cat ca potential comercial. tottenham are dreptate sa ceara oricat. toti pustii din fostul imperiu britanic (india, pakistan, bangladesh) si china vor vrea sa-si cumpere tricouri cu numele astuia pe spate.

problema nu e cat cere Spurs...problema e ca nu vrea Kane sa mearga la Real. omului ii este bine unde e acum. La banii aia mai bine il iei pe Neymar ca ala aduce mingea in fata portii oricarui atacant.

zorrozabal
zorrozabal  •  21 Februarie 2018, 12:44

Real Madrid nu are nevoie de atacanti,pentru ca are posturile acoperite chiar in varianta-improbabila-ca vor pleca Benzema sau Gareth Bale!Atata timp cat va fi Zidane, Benzema va juca si poate ca va fi din nou util, iar Gareth Bale se simte bine la Real Madrid!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează