INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Ofertă fabuloasă pentru Zidane! Ar putea câștiga 200 de milioane de euro și l-ar depăși pe Messi

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iunie 2018 14:34

Zinedine Zidane (45 de ani) a părăsit-o pe Real Madrid după ce a câștigat 3 Ligi ale Campionilor, iar acum nu duce lipsă de oferte.

Tabloidul The Sun anunță că antrenorul francez a primit o ofertă de-a dreptul fabuloasă. Reprezentativa Qatarului ar urma să-i ofere lui Zidane 200 de milioane de euro pentru următorii 4 ani.

Asta ar fi echivalentul a 50 de milioane de euro anual, mai exact 150.000 de euro pe zi, mai mult decât cel mai bine plătit fotbalist al momentului Leo Messi, care are un salariu de 45 de milioane de euro pe an.

Qatar va organiza Campionatul Mondial din 2022 și va participa în premieră la un turneu final.

Citește și:  El e favorit să-l înlocuiască pe Zidane » Suma incredibilă cerută de club pentru a-l lăsa să plece la Real Madrid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
makabartsimpson
makabartsimpson  •  01 Iunie 2018, 18:47

si zidane ce rol sa aiba? de david copperfield, care transforma niste camile in superfotbalisti care sa ofere satisfactie arabetilor?..scuze, acum vad ca informatia vine de la the sun....maine citim in cancan (sa fim patrioti) ca hagi a fost ofertat/implorat de perez sa vina la real.....:)))

dobrinibamus
dobrinibamus  •  01 Iunie 2018, 17:26

Mai deunazi spuneati ca Messi are 71 de miloane salariul pe an ... Dumnezeu va mai stie ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează