INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

OFICIAL! Barcelona a confirmat transferul lui Coutinho » Cât va încasa Liverpool și ce clauză de reziliere va avea brazilianul

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 21:09

Barcelona a anunțat oficial transferul mijlocașului brazilian Philippe Coutinho (25 de ani) de la Liverpool, în schimbul sumei de 160 de milioane de euro.

Catalanii au publicat un anunț pe site-ul oficial în care informează că brazilianul a semnat pentru următorii cinci ani și jumătate și că va avea o clauză de reziliere în valoare de 400 de milioane de euro.

Suma de transfer va fi de 120 de milioane de euro, însă Liverpool ar mai putea încasa alte 40 de milioane din bonusuri. Informațiile privitoare la prezentarea oficială vor fi anunțate în orele următoare.

Liverpool a replicat printr-o declarație făcută de Jurgen Klopp, care afirmă că echipa engleză a făcut tot posibilul pentru a păstra fotbalistul, dar acesta era hotărât să se transfere în Spania.

"Philippe a insistat în discuțiile cu mine, cu patronii și chiar cu ceilalți jucători că era disperat să obțină acest transfer.

Pot să le spun suporterilor lui Liverpool că noi, în calitate de club, am făcut tot ce era posibil pentru a-l convinge pe Phil că a rămâne la Liverpool este la fel de atractiv ca a pleca în Spania, dar el era 100% decis în legătură cu viitorul său. Este visul său", a spus Klopp pentru site-ul lui Liverpool. 

Coutinho a ajuns la Liverpool în 2013, transferat de la Inter în schimbul sumei de 13 milioane de euro. În acest sezon, a marcat de șapte ori pentru "cormorani" și a dat alte șapte pase decisive, în cele 14 meciuri în care a jucat.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
168950770281390
John Lemon  •  07 Ianuarie 2018, 16:16

Coutinho este un jucator tehnic, are viziune in joc si suteaza foarte bine. Este familist, cea ce conteaza foarte mult,tinand cont de Barcelona care nu accepta iesirile nocturne. Atuul lui este Suarez cu care a jucat la Liverpool. Il va ajuta sa se adapteze.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Ianuarie 2018, 13:40

bun jucator dar nu merita banii astia,fan al barcei

blocatu
blocatu  •  07 Ianuarie 2018, 11:52

e cam umflat cutie asta! daca era asa bun, el cu firmino si cu inSala(h)ta ala duceau pe Liverpool in primele 3 macar! e bun, dar nu e genial, nu merita caruta aia de bani!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează