INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

OFICIAL Julen Lopetegui a fost demis de la Real Madrid! Cine îi va lua locul: clubul a anunțat totul

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2018 22:12

Real Madrid l-a demis în această seară pe Julen Lopetegui. Înfrângerea cu Barcelona, scor 1-5, i-a fost fatală fostului selecționer al Spaniei.

Așa cum era de așteptat, Santiago Solari va fi cel care îi va lua locul acestuia. Practic este o mutare similară cu cea din urmă cu 3 ani, când Zidane, care era la echipa a doua, l-a înlocuit pe Benitez.

Clubul din capitala Spaniei a anunțat pe site-ul oficial despărțirea.

"După ședința de azi s-a luat decizia să se încheie contractul lui Julen. Vrem să schimbăm dinamica echipei, atâta timp cât obiectivele mai pot fi atinse. Conducerea clubului a stabilit faptul că este o diferență între calitatea echipei și rezultatele obținute. Sunt 8 jucători în lupta pentru Balonul de Aur.

Îi mulțumim lui Julen pentru efortul depus și îi urăm succes. Lopetegui va fi înlocuit pentru moment cu Solari, care va susține marți primul antrenament", se arată în comunicat.

Real Madrid este pe locul 9 în La Liga, cu 14 puncte. Cu Lopetegui la cârmă, Real a câștigat doar 6 meciuri din 14. A pierdut 6 și a remizat în alte două rânduri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
fanucraiova48
fanucraiova48  •  30 Octombrie 2018, 08:16

In sfarsit , daca nu cu asta on segunda se ducea Real Madrid Perez baga mana in buzunar si scoate bani fgm ça Real e cel mai bogat club din lume si adu jucatori nu toate nulitatile gen Diaz sau aia noi depeacolo

bazileon
bazileon  •  30 Octombrie 2018, 06:31

Ce prabusire oribila. *** de Perez are mare parte din vina.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saramago
saramago  •  30 Octombrie 2018, 04:21

"Cu Lopetegui la cârmă, Real a câștigat doar 6 meciuri din 14. A pierdut două și a remizat în alte 6 rânduri." Cred ca nu aveti statistica potrivita ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează