INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUTARE

OFICIAL Steven Gerrard a semnat cu o fostă finalistă a Cupei UEFA

Articol de Lucian ZavoianuJURNALISPORT - Publicat vineri, 04 mai 2018 21:31

Fostul căpitan al lui FC Liverpool și al naționalei Angliei, Steven Gerrard, a semnat un contract de antrenor, pe 4 ani, cu Glasgow Rangers, finalista Cupei UEFA în sezonul 2007-2008. Astfel, câștigătorul Balonului de Bronz din anul 2005, o va prelua pe Rangers din vară și va încerca să o ajute să redevină o forță în Scoția.

"Sunt onorat să devin noul manager al lui Rangers. Am un respect enorm pentru acest club, pentru tradiția și istoria lui. Abia aștept să încep munca aici și să readucem succesul de care această echipă s-a bucurat în trecut", a declarat Steven Gerrard.

"Suntem fericiți să anunțăm că Steven Gerrard va fi, din vară, noul manager al lui Rangers. Încă de la început, negocierile au decurs într-un mod pozitiv și avem încredere că Steven deține temperamentul și cunoștințele necesare pentru a conduce clubul spre succesul pe care ni-l dorim. Este o zi specială pentru Rangers și pentru Steven", a adăugat Dave King, președintele grupării de pe Ibrox.

Glasgow Rangers are în palmares 54 de titluri în Scoția, fiind echipa cu cele mai multe titluri naționale din întreaga lume, 33 de Cupe ale Scoției, 27 de Cupe ale Ligii Scoției și o Cupă a Cupelor. În acest sezon, echipa se află pe locul 3 în Scoția, cu 65 de puncte, la egalitate cu Hibernian, încercând să revină în cupele europene după o pauză de 8 ani. În 2008 a jucat finala Cupei UEFA, pierdută cu Zenit, 0-2

Steven Gerrard a evoluat timp de 17 ani în tricoul lui FC Liverpool, câștigând cu cormoranii un trofeu UEFA Champions League, o Cupă UEFA, două Supercupe ale Europei, două Cupe ale Angliei, 3 Cupe ale Ligii Angliei și două Supercupe ale Angliei. În 2015 s-a transferat la Los Angeles Galaxy de unde s-a retras un an mai târziu.

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close