INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

Operație de peste 6 ore pentru fostul jucător al CFR-ului care a căzut de la etajul 3 » Medicii sunt rezervați

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 14:18

Pelayo Novo Garcia, mijlocașul de 27 de ani de la Albacete, fost jucător la CFR Cluj, se află într-o stare complicată după ce a căzut de la etajul trei.

Presa din Spania scrie că fotbalistul care sâmbătă, înaintea meciului Huesca - Albacete, a căzut de la etajul trei al hotelului în care se afla, a suferit mai multe fracturi, iar sâmbătă seară a fost operat. Intervenția a durat aproximativ 6 ore și medicii au încercat să stabilizeze leziunile suferite de fotbalist.

Fotbalistul se află la terapie intensivă la spitalul din Zaragoza, iar medicii sunt rezervați în privința stării sale de sănătate.

Pelayo Novo Garcia a venit la CFR în iunie 2017, dar Dan Petrescu nu a contat pe el și jucătorul a plecat în august, fără să joace pentru CFR într vreun meci oficial. De-a lungul carierei a mai fost legitimat la Elche, Cordoba și CD Lugo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ionnis
ionnis  •  01 Aprilie 2018, 15:30

daca il oprea dan petrescu ii salva viata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează