INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PAOK - LEVADIAKOS

PAOK - LEVADIAKOS // VIDEO Fanii pregătesc fiesta la Salonic: „Va fi ceva cum nu s-a mai văzut” » Ce se va întâmpla pe „Toumba”, sub ochii lui Răzvan Lucescu

„Toumba” va fi un adevărat vulcan la meciul PAOK - Levadiakos de duminică
„Toumba” va fi un adevărat vulcan la meciul PAOK - Levadiakos de duminică

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 09:11

PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, se pregătește să celebreze primul titlu după 34 de ani.

  • PAOK - Levadiakos se joacă duminică, de la ora 19:00. Partida nu e televizată în România, dar va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro.

PAOK - Levadiakos, statistici AICI!

Biletele s-au vândut în nici două ceasuri joi și se estimează 30.000 de oameni pe „Toumba” duminică, începând cu ora 19:00. Pregătirile pentru fiesta sunt în toi, fiindcă formația „Generalului” Răzvan Lucescu are nevoie doar de un punct cu Levadiakos, penultima clasată în Super Liga, pentru a deveni oficial noua campioana a Eladei.

Iar echipa „Generalului”, așa cum este poreclit Lucescu de către cei din Salonic, ajută și ea la crearea spectacolului pentru titlu. Jucătorii lui PAOK nu se vor mai pregăti ca de obicei pe „Toumba” sâmbătă seară, pentru ca fanii să pregătească supercoregrafia cu care vor să impresioneze mapamondul.

În afara de acum celebrului „Inel de Foc”, cei din Salonic au de gând să pună în scenă un spectacol de lumini care să taie respirația celor ce vor privi.

„În afara celor care au avut norocul de a fi pe stadion, am mai avut peste 50.000 de solicitări de bilete. Va fi ceva impresionant, foarte multe mii de suporteri vor fi în afara arenei așteptând sărbătoarea. Se vor da și medaliile de campioni duminică seară, s-a luat aprobarea ligii.

Probabil, după decernarea medaliilor se va ajunge la Turnul Alb, simbolul orașului. De luni după-amiază se va începe pregătirea returului Cupei, fiindcă vrem eventul în 2019”, au comentat oficialii lui PAOK. 

VIDEO cu cele mai spectaculoase momente realizate de fanaticii lui PAOK:

Vezi aici clasamentul actualizat din campionatul Greciei

Vezi și: EXCLUSIV Cosmin Bărcăuan explică ce înseamnă titlul pentru PAOK Salonic: „Mai important ca atunci când li se naște copilul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
aldea15
aldea15  •  20 Aprilie 2019, 12:27
Postat de para.para pe 19 Aprilie 2019, 10:57

In vest se bea bere in tribune, dar cu conditia s-o cumperi de la barul stadionului. In Romania faci setea ca nici macar vechile cismele cu apa nu mai sunt.

Eu am primit o interdicție de 6 luni din cauza a 2 beri băute înainte de meci.

para.para
para.para  •  19 Aprilie 2019, 12:52

O oarecare hartie de sport anunta ieri cu surle si trambite ca suporterii lui PAOK au cumparat 35.000 de bilete in doar 2 ore. Astazi aceeasi hartie s-a sucit, acu sunt in jur de 30.000. Pun pariu ca pana la ora meciului o sa mai scada numarul lor nu de alta, dar stadionul lui PAOK are capacitate de 28.803 locuri. Astia de la hartie sunt de inteles cand umfla numarul spectatorilor pentru ca au experienta cu aia 300-400 spectatori ai lui fcsb care se transforma in 15.000, doar asa, din pix.

sorinache
sorinache  •  19 Aprilie 2019, 12:40
Postat de reteleanu pe 19 Aprilie 2019, 09:37

bai...mai usor cu de astea, ca de-abia asteapta federatia sa dea o depunctare. le da 10 puncte, de nu mai ies nici pe locul 3.

Olyampiakos a întrat în snookere, dar poate îi ajută suporterii lui PAOK cu o depunctare și se rezolva. :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează