INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Patronul Romei urlă din America: ”O glumă de echipă. Moartă!” » Ce se întâmplă cu Di Francesco

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 11:57

Președintele lui AS Roma, James Pallotta, a luat foc văzând că echipa a fost egalată în prelungiri la Cagliari (2-2), deși adversarii aveau doi jucători mai puțin. Montella sau Paulo Sousa l-ar putea înlocui pe Di Francesco.

La Roma, situația devine explozivă. Locul 3 sezonul trecut, calificată acum în "optimile" Ligii, squadra giallorossa are un sezon de compătimit în Serie A. A 7-a în clasament, cu doar 21 de puncte în 15 etape. 14 puncte mai puțin față de anul trecut, după 6 egaluri și 4 înfrângeri!

Ultimul meci l-a înfuriat pe James Pallotta, proprietarul american. A condus cu 2-0 la Cagliari până spre final și a fost egalată în al 5-lea minut de prelungire, adversarii având în acel moment doi jucători mai puțin! 
"E postul lui Di Francesco în pericol? Întrebați-l pe Monchi!", a răspuns nervos Pallotta, care a văzut partida din Statele Unite. "O glumă de echipă. Moartă", a mai fulgerat patronul, total nemulțumit de antrenor.

Nu e prima oară când se vorbește despre demiterea lui Di Francesco, dar acum riscul e foarte mare. Vincenzo Montella și Paulo Sousa sunt gata să-l înlocuiască. Duminica viitoare, cu Genoa lui Radu pregătită de Prandelli, e marele examen al lui Di Francesco. Dacă prinde week-end-ul viitor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează