INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Paulo Dybala, pus la zid de Andrea Pirlo: "Atunci când nu joci înseamnă că trebuie să muncești mai mult"

Andrea Pirlo
(foto: Guliver/Getty Images)
Andrea Pirlo (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 18:58

Andrea Pirlo îl critică pe Paulo Dybala, 24 de ani, pentru că nu se antrenează suficient pentru a se impune ca titular la Juventus.

"Nu e ușor pentru niciun fotbalist să accepte că nu prinde echipa de start. Paulo va face tot posibilul pentru a juca, iar dacă se pregătește cu dăruirea cu care se antrenează Cristiano Ronaldo antrenorul nu-l va mai lăsat pe bancă.

Atunci când nu joci înseamnă că trebuie să muncești mai mult. E obligație ta ca fotbalist, calitățile lui Dybala nu pot fi puse sub semnul îndoielii. Ca să devină un fotbalist crucial pentru Juventus, Paulo trebuie să găsească forța în el însuși. Înainte de toate, trebuie să facă asta pentru el", a spus Pirlo.

 100 de minutea jucat Dybala pentru Juventus din 270 posibile în acest sezon

Pirlo, 39 de ani, s-a retras în noiembrie 2017, ultima echipă pentru care a jucat fiind New York City, în MLS. De-a lungul carierei, Andrea a mai evoluat la Brescia, Internazionale Milano, Reggina, AC Milan și Juventus

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează