INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Înlocuitorul lui Lucescu la Șahtior, clipe de groază în Ucraina: „Nu știu cum voi scăpa, sper să nu cadă o bombă pe noi”

Paulo Fonseca (foto: Imago)
Paulo Fonseca (foto: Imago)

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2022 20:01 / Actualizat joi, 24 februarie 2022 21:08

Tensiunile dintre Rusia și Ucraina au escaladat peste noapte, iar președintele rus, Vladimir Putin, a ordonat forțelor militare să invadeze țara vecină. Antrenorul Paulo Fonseca (48 de ani) este blocat la Kiev cu soția și fiul său, după ce încercarea de a pleca din această dimineață a eșuat, iar zborul lor a fost anulat.

Tehnicianul care l-a înlocuit pe Mircea Lucescu la Șahtior Donețk, formație pe care a antrenat-o între 2016 și 2019, s-a stabilit la Kiev după ce anul trecut s-a despărțit de AS Roma.

Strigătul disperat al unui atacant de la Poli Iași: „Nu-mi pot aduce soția de la Odesa, lumea e îngrozită! E sportivă de națională în Ucraina
UCRAINA
Strigătul disperat al unui atacant de la Poli Iași: „Nu-mi pot aduce soția de la Odesa, lumea e îngrozită! E sportivă de națională în Ucraina"

Paulo Fonseca și coșmarul de la Kiev: „M-am trezit la cinci dimineața cu cinci explozii la rând”

Paulo Fonseca a povestit îngrijorat pentru Jornal de Noticias clipele de groază pe care le-a trăit la Kiev în dimineața în care ar fi trebuit să plece din Ucraina: „Aveam un zbor rezervat pentru azi, dar acum este imposibil să plec de aici, pentru că aeroporturile au fost distruse și spațiul aerian a fost închis”.

Singurul lucru pe care îl putem face este să ne rugăm ca o bombă să nu pice pe noi. Sincer, nu știu cum voi scăpa de aici. Este cea mai urâtă zi din viața mea. Acum trebuie doar să așteptăm și sper să fim norocoși ca să ieșim din Ucraina și să lăsăm războiul în urmă - Paulo Fonseca, fost manager Șahtior

Coșmarul de la Kiev trăit de Paulo Fonseca

Portughezul stabilit la Kiev a avut un mesaj pentru fanii care i-au fost alături în aceste momente dificile. Acesta a postat joi după-amiaza pe Twitter un videoclip ce a fost însoțit de textul: „Aș dori să mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de dragoste și sprijin mie și familiei mele. Suntem la Kiev și facem tot ce putem pentru a rămâne puternici în această perioadă foarte dificilă pentru Ucraina”.

VIDEO Cosmin Bărcăuan, fost fotbalist la Șahtior: „Am prieteni în Ucraina care trec prin momente grele”

Citește alte știri despre războiul din Ucraina:

Ioanițoaia a luat legătura cu Mircea Lucescu, blocat la Kiev: „Mi-a zis: «Imaginile de la televizor sunt terifiante, dar în jurul meu încă e liniște»”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Ioanițoaia a luat legătura cu Mircea Lucescu, blocat la Kiev: „Mi-a zis: «Imaginile de la televizor sunt terifiante, dar în jurul meu încă e liniște»”
Mihai Leca a scăpat de războiul din Ucraina! Cum și când va ajunge în România
RĂZBOI
Mihai Leca a scăpat de războiul din Ucraina! Cum și când va ajunge în România

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează