INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RETRAGERE

Guardiola, declarația zilei » Ce a spus despre retragerea lui Bale

Pep Guardiola // FOTO: Imago +19   FOTO
Pep Guardiola // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2023 17:24 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2023 19:08

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, a oferit declarația zilei după retragerea galezului Gareth Bale (33 de ani).

Antrenorul iberic a lăudat cariera extremei și a oferit o declarație spectaculoasă, făcând referire la pasiunea lui Bale pentru golf.

Wales. Golf. Madrid
țara galilor
Wales. Golf. Madrid

Pep Guardiola, declarație spectaculoasă după retragerea lui Gareth Bale

„Ce fotbalist! A avut o carieră uriașă și a câștigat multe trofee și a reprezentat Țara Galilor de mai mult de 100 de ori. 

Acum va putea deveni un jucător de golf fantastic. Înainte era mai ocupat, acum poate va reuși. O să-l invit din nou la golf”, a declarat Guardiola, potrivit Marca.

Gareth Bale s-a retras

Gareth Bale a anunțat luni că s-a retras din fotbal, deși mai avea 6 luni de contract cu Los Angeles FC, alături de care a câștigat titlul în MLS sezonul trecut.

În vara lui 2022, Bale pleca liber de contract de la Real Madrid, după 9 ani. Semna cu Los Angeles FC, echipă la care a jucat jumătate de an. Ultima competiție importantă la care a jucat Bale este Campionatul Mondial din Qatar, unde a participat alături de naționala Țării Galilor. 

Britanicii nu au trecut de grupa cu Anglia, SUA și Iran. Cu 5 titluri de Liga Campionilor în palmares și o semifinală de Euro, Gareth Bale e categoric cel mai valoros jucător galez din istorie, dar și unul dintre cei mai mari fotbaliști britanici.

Palmaresul lui Gareth Bale

  • 5 Champions League;
  • 3 La Liga;
  • 3 Supercupe ale Europei;
  • O Cupă a Spaniei;
  • 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor;
  • O Supercupă a Spaniei;
  • Un trofeu de cel mai bun jucător din Premier League;
  • 6 trofee de cel mai bun jucător galez al anului;
  • O Cupă MLS;
  • 41 de goluri în 111 meciuri pentru Țara Galilor;
  • 185 de goluri în 553 de meciuri la echipele de club;
  • 3 turnee finale cu Țara Galilor: Euro 2016, Euro 2020 și CM 2022;
  • a bifat o semifinală de Euro în 2016.

Citește și: 

Circuitul Messi la PSG: semnează un nou contract astronomic, dar a adus 700 de milioane în primul an!

Șoc în La Liga: Diego Simeone pleacă de la Atletico Madrid după 11 ani și jumătate!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
mafa
mafa  •  11 Ianuarie 2023, 19:52
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 10 Ianuarie 2023, 23:19

cine? Guardiola sau Bale? Nu ma intereseaza pana la urma ca sunt un neica nimeni si asa intentionez sa raman pana oi muri(Dumnezeu stie cand) si nici nu sunt vreun fan simp sau ceva, dar fac ca prostul comentariu pe net. Guardiola e top 5 antrenori all time ca trofee si impact asupra fotbalului mai ales, iar Bale in afara ultimelor 2-3 sezoane a fost printre cei mai buni jucatori ofensivi ai ultimilor 10 ani cu peste 170 de goluri/pase de gol in 250 de meciuri la Real timp in care a luat 5 Ligi ale Campionilor...brooo.....pai daca unu din astia a pacalit fotbalul inseamna ca peste 95% din oamenii de fotbal trebuie sa se lase..lol

Ai inceput bine, normal !!....tinând cont de varsta frageda, cred ca te-a luat valul...in 9 ani la Real Madrid, sa zicem 8, ca un an a fost imprumutat la Totenham, a jucat 176 de partide si a marcat 81 de goluri...in 2740 de zile la un club a jucat in 176 de partide !!!!...exceptand zilele de vacanta, dar salariul la incasat !!...mai bine tăceai....crezi ca-i deajuns titlurile castigate la un club una esti rezervă de lux ???...Nu a pacalit fotbalul...la mintit.

brentford
brentford  •  11 Ianuarie 2023, 12:26
Postat de VanBasten pe 11 Ianuarie 2023, 09:14

Iar pe site-ul Gazzetta dello Sport exista un singur material video, datand din luna noiemnbrie 2022, despre aceasta femeie, subiect de scoala doctorala pentru gesepe.

Probabil cel care a publicat acel material a fost dat afara pe usa din spate c*** :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten
VanBasten  •  11 Ianuarie 2023, 09:14
Postat de brentford pe 10 Ianuarie 2023, 20:19

Am comentat azi pe un alt articol referitor la Ivana Knoll. Pe site-ul Sky Sports nu exista niciun articol referitor la aceasta fiinta, iar in gsp sunt vreo 30. Dar Tepelin ne intreaba ce alta publicatie de sport avem ca referinta “in Romania”. Pentru ca la altii se poate ca sportul sa fie sport iar la noi sportul sa fie cancan. Sa ne pupe mainile pentru trafic pe forum… chiar de este critic la adresa lor 90%

Iar pe site-ul Gazzetta dello Sport exista un singur material video, datand din luna noiemnbrie 2022, despre aceasta femeie, subiect de scoala doctorala pentru gesepe.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează