INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Guardiola a câștigat Supercupa Europei, apoi a „înțepat” veninos la conferință: „O spun din Grecia: «vă mulțumim» mult!”

Pep Guardiola, la conferința de presă de la finalul meciului
Pep Guardiola, la conferința de presă de la finalul meciului

Articol de - Publicat joi, 17 august 2023 09:44 / Actualizat joi, 17 august 2023 13:53

Pep Guardiola (52 de ani) s-a plâns de programul încărcat al echipei și după Supercupa Europei, pe care Manchester City a câștigat-o la loviturile de departajare cu Sevilla, 5-4, după 1-1 în timpul regulamentar.

Precum o făcuse la conferința de presă premergătoare partidei, Guardiola și-a exprimat nemulțumirea față de programul comprimat al echipei sale și la finalul Supercupei.

De această dată, Guardiola a fost mai subtil și a țintit conducerea Premier League, care a programat următorul meci al „cetățenilor” sâmbătă seara, la doar 3 zile după confruntarea europeană.

Vești proaste pentru Simona Halep » Anunț oficial la US Open
US OPEN
Vești proaste pentru Simona Halep » Anunț oficial la US Open

Pep Guardiola a câștigat Supercupa Europei, apoi a fost veninos la conferință: „«Vă mulțumim» mult!”

„Mâine voi fi mai fericit decât astăzi. Niciun strop de alcool astăzi, trebuie să ne recuperăm cât de bine putem.

Încă o dată, o spun din Grecia: «mulțumim» mult, Premier League, pentru că ne-ați pus să jucăm sâmbătă în loc de duminică sau luni. Vă «mulțumim» mult!”, a transmis Guardiola, cu un zâmbet ironic pe chip.

Pep Guardiola, după Manchester City - Sevilla: „Am închis cercul”

Anterior, antrenorul lui Manchester City analizase meciul cu Sevilla, disputat la Pireu: 

„Nu suntem în cel mai bun moment al nostru, dar suntem foarte încântați să fi câștigat primul titlu al sezonului. Sunt foarte încântat pentru club, care nu câștigase până acum acest trofeu. Doar acest trofeu ne lipsea pentru a închide cercul.

A fost un meci strâns, precum în finala Champions League cu Inter, precum în Supercupa Angliei cu Arsenal. Fotbalul, pe astfel de scene, este imprevizibil. Dacă ar fi înscris ei golul doi, poate ar fi fost totul gata. Apoi am fi putut marca noi înainte de penalty-uri”.

Următorul meci al lui Manchester City este programat sâmbătă, la ora 22:00. Campioana en-titre a Angliei va primi vizita celor de la Newcastle. Ambele formații au început campionatul cu victorii convingătoare: City a învins-o pe Burnley cu 3-0, Newcastle a zdrobit-o pe Aston Villa, 5-1.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Santi Cazorla a revenit la clubul de suflet, pe un salariu minim » Prezentare specială pentru cea mai romantică mutare a verii: „De ce să complicăm lucrurile?”

„Pare, dar nu e așa” » Panduru și Răducioiu nu s-au pus de acord în studio după Flora - Farul

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
Tibisor
Tibisor  •  17 August 2023, 14:53

Practic are un lot cat doua echipe , si tot el se plange ?? Unde mai pui ca din cauza banilor, lotul e si valoros ... nu-i rusine sa bata din gura ??

brujo
brujo  •  17 August 2023, 12:31
Postat de golf_club pe 17 August 2023, 11:37

"A fost un meci strâns, precum în finala Champions League cu Inter, precum în Supercupa Angliei cu Inter." Interesant, nu stiam ca Inter e in Premier League

Calitatea articolelor si a verificarii articolelor la gsp e sublima, dar lipseste cu desavarsire. :)

headhunterz1
headhunterz1  •  17 August 2023, 12:05

Un oportunist

Vezi toate comentariile (7)
Comentează