INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - TOTTENHAM 4-2

REZUMAT VIDEO Pep Guardiola, un car de nervi după victoria obținută de Manchester City în campionat: „Ne lipsește pasiunea. Asta se aplică și în cazul fanilor noștri”

Pep Guardiola, antrenorul campioanei Angliei, Manchester City.
Foto: Imago
Pep Guardiola, antrenorul campioanei Angliei, Manchester City. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 10:22 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 10:46

Pep Guardiola (52 de ani), antrenorul campioanei Angliei, Manchester City, i-a mustrat pe jucătorii săi, în ciuda faptului că „cetățenii” au reușit o revenire spectaculoasă în fața lui Tottenham, într-o partidă restantă din runda cu numărul 7 din Premier League. 

Tehnicianul catalan a spus că elevii săi au fost norocoși să câștige partida și că, dacă lucrurile nu se vor schimba, trupa din Manchester va pierde puncte esențiale în lupta pentru titlu, în care este implicată și Arsenal. 

De furia ibericului nu au scăpat nici fanii formației de pe Etihad, despre care Guardiola a spus că „au fost atât de tăcuți în prima repriză a meciului”. 

Cum se înțeleg, de fapt, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo? Reacțiile de după superamicalul din Arabia Saudită arată care e cu adevărat relația dintre cele două superstaruri
AL NASSR & AL HILAL - PSG 4-5
Cum se înțeleg, de fapt, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo? Reacțiile de după superamicalul din Arabia Saudită arată care e cu adevărat relația dintre cele două superstaruri

Pep Guardiola, după Manchester City - Tottenham: „Ne lipsește pasiunea”

„Pasăm scurt și facem asta pentru că eu le-am zis să facă așa și trebuie să îmi urmeze instrucțiunile, dar nu văd din partea jucătorilor mei dorința de a câștiga încă din primul minut. Am fost norocoși că am câștigat, însă dacă lucrurile nu se vor schimba cât mai repede, vom pierde puncte. 

Ne lipsește pasiunea, dorința de a câștiga încă din primul minut. Asta se aplică și în cazul spectatorilor, fanilor noștri. Au fost atât de tăcuți în primele 45 de minute. 

Este datoria mea să-i fac să vină și să ne susțină. Îi vreau alături de noi pe stadion. Vreau să ne susțină și atunci când obținem un corner, pentru că reacția lor și sprijinul pe care ni-l arată ne pot ajuta să câștigăm”, a declarat Pep Guardiola la microfonul Sky Sports, potrivit Daily Mirror. 

Pep Guardiola, după Manchester City - Tottenham: „Trebuie să ne luptăm să câștigăm titlul, însă toți jucătorii sunt relaxați”

„Trebuie să ne luptăm să câștigăm titlul, însă toți jucătorii sunt relaxați. Avem o contracandidată la titlu, Arsenal, care are o dorință foarte mare de a câștiga. Au trecut două decenii de când nu au mai câștigat campionatul (n.r. - sezonul 2003-2004). Fiecare jucător știe că dacă va reuși să cucerească trofeul, va intra în istorie. 

Așa ne-am simțit noi când am câștigat primul titlu în Premier League și am bătut toate recordurile. După aceea l-am mai câștigat de încă două ori. 

În viață și în toate celelalte este nevoie de dorință. Eu doar am explicat realitatea de la echipa mea, că jucătorii sunt relaxați, iar adversarii nu te iartă pentru asta. Suntem pe locul secund al clasamentului, nu ne aflăm la 20 de puncte distanță de primul loc”, a mai spus tehnicianul spaniol. 

VIDEO. Rezumat: Manchester City - Tottenham 4-2

Citește și:

FC Barcelona, victorie fără emoții pe terenul unei echipe de liga a treia, în „optimile” de finală ale Cupei Regelui

Turbulențe la Real Madrid » Ancelotti n-a mai rezistat și a sărit la jucătorul său: „Salută-mă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Georgiana.Modrescu
Georgiana.Modrescu  •  20 Ianuarie 2023, 16:31

Draga domnule Pep, bre, te cam alinti, zau! Echipa a scazut din fix 3 motive. Primul e intreruperea pentru mondial, dar asta se aplica si altor echipe care au avut selectionati, deci nu se pune, mai ales la ce banca de rezerve ai. Al doilea este incapatanarea dumitale, de a nu diversifica metodele de atac si de a nu face schimbari la timp chiar si cand vezi ca adversarul din acea zi se descurca sa-ti anihileze stilul. Al treilea e Haaland pe care in ciuda acelor hattrick-uri, nu l-ai integrat inca in stilul echipei. Echipa intr-adevar marcheaza goluri pe care fara varf nu le marca in sezoanele trecute, dar si pierde alte goluri pe care le marca oricum fara el! Chiar daca la sfarsitul sezonului o sa ai golaveraj mai bun gratie hattrick-urilor lui Haaland, s-ar putea sa nu fie suficient sa iei titlul, mai bine marcai 1 sau 2 goluri in meciuri cheie decat sa dea Erling cate 6 cu Forest si cu Crystal Palace. Tu esti responsabil nu tribuna. De la televizor tribuna s-a auzit mai vocala decat de obicei, ceea ce ma face sa cred ca esti de fapt urzicat de huiduielile care au durat cam 3 secunde cand s-a fluierat de pauza... asta dupa ce ai luat ca prostul 2 goluri in minutele 45 si 46. Fugi cu pluta de-aci si exerseaza in fata oglinzii niste scuze pentru cand te-o scoate din CL fix cineva de calibrul Tottenham sau Chelsea, ca de Leipzig banuiesc ca oi trece cum necum, asta daca nu iei iar 2 goluri in minutele 46 si 47, sau 91 si 93

cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 Ianuarie 2023, 11:41

Pep, mai bine i-ai lăsa în pace și ți-ai vedea de drum, pentru că stai în calea dezvoltării lor, prin jocul depășit cu pase scurte pe care îl impui! Mare e răbdarea șeicilor... Răsturnarea de scor s-a produs exact pe baza jocului direct și agresiv, ieșit din tiparele tale, pe care l-au avut imediat după pauză. Fotbalul pe care-l propui tu e precum slujba de la stat: timpul trece, leafa merge, noi mingea o frecăm de colo-colo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close