INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Anunțul zilei în Europa! „Pep Guardiola va fi noul antrenor al lui Juventus”

Pep Guardiola // FOTO: Reuters
Pep Guardiola // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2019 11:03

Pep Guardiola, 48 de ani, ar urma să fie antrenorul celor de la Juventus, potrivit lui Federico Gennarelli, un cunoscut jurnalist sportiv italian.

 Gennarelli a anunțat pe Twitter că înțelegerea e ca și perfectată în culise, catalanul urmând să semneze un contract pe 4 ani.

„A fost ziua decisivă. Pep Guardiola va fi noul antrenor al lui Juventus. Contractul este pe 4 ani. Înțelegere făcută”, a scris Gennarelli pe Twitter.

Guardiola tocmai a câștigat al doilea titlul consecutiv în Premier League cu Manchester City. Pep mai are doi de contract cu City, iar șeicii vor să-i prelungească înțelegerea. Știrea lui Gennarelli e surprinzătoare în acest context, dar e posibil ca Guardiola să fi luat în calcul să plece din cauza pericolului cu depunctarea în Premier League și excluderea din Europa, în scandalul cu nerespectarea fair-play-ului financiar și a politicii de recrutare a tinerilor. 

Dacă acceptă să vină la Juventus, Guardiola ar deveni primul manager care îi antrenează și pe Leo Messi, și pe Cristiano Ronaldo. De-a lungul carierei, spaniolul a antrenat la Barcelona, Bayern Munchen și Manchester City, fiind campion în fiecare țară.

Maurizio Sarri e altă variantă

Alte surse susțin azi că Maurizio Sarri ar fi, de fapt, ţinta principală a lui Juve.

The Sun scrie „Sarrivederci”, dezvăluind că divorţul de Chelsea s-ar produce după finala Europa League de la Baku, iar Gazzetta dello Sport susţine că preşedintele Andrea Agnelli l-a sunat duminică seară pe ex-tehnicianul lui Napoli să-l întrebe dacă e interesat să o preia pe Juve.

Citește și:

Antonio Conte la Inter Milano! Italianul semnează un contract de cel puțin 3 ani 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  22 Mai 2019, 21:32

Terminati odata cu informatiile astea tampite !! Guardiola va ramane cu siguranta la City, iar Juventus incearca sa-l convinsa pe Pochettino, sau eventual Sarri, sa vina la Juventus !!

napocarepublic
napocarepublic  •  22 Mai 2019, 15:49
Postat de Dani Dany pe 22 Mai 2019, 11:56

Guardiola e noul antrenor 100%, dar sarri e alta varianta...:))))) stiri de vara cand nu au ce scrie ziarele.

Campionii,campionii... Ole!Ole!Ole!.. Titlul cu nr 5!!!!

fantasma
fantasma  •  22 Mai 2019, 13:50

Sigur 100%...iar site-utile occidentale se îngrămădesc să- l anunțe pe Klopp. Mă rog,în lipsă de știri și idei,unii trebuie să înghită tot ceea ce alții din lipsă de profesionalism îți dau ca sigur...da,sigur !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează