INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Perez pregătește transferurile pentru sezonul următor » Fotbalist de la Inter în fruntea listei + ce sumă imensă este dispus să plătească pentru a-l aduce

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 12:05

Mauro Icardi, atacantul lui Internazionale Milano, ar putea ajunge în vară la Real Madrid.

Potrivit publicației italiene Corriere dello Sport, Icardi se află în fruntea listei de achiziții a Realului pentru sezonul următor. Aceeași sursă susține că președintele "galacticilor", Florentino Perez este nemulțumit de randamentul atacanților săi și este dispus să achite clauza de reziliere de 110 milioane de euro care va intra din vigoare din această vară.

22 de meciuria evoluat Icardi în acest sezon în toate competițiile reușind 18 goluri și un assist

În vârstă de 24 de ani, Mauro Icardi se află la unul din cele mai bune sezoane din cariera sa. Inter Milano nu este dispusă să se despartă în acest moment de atacantul său, care este calificat cu naționala Argentinei la turneul final al Campionatului Mondial din acest an care va avea loc în Rusia, deoarece speră ca printr-o prestație foarte bună în vară in tricoul naționalei "pumelor", cota acestuia să crească.

4 selecțiia strâns Icardi la naționala Argentinei pentru care a debutat în 2013

În cazul în care nu va reuși să îl aducă pe Icardi, pe lista Realului se mai află Harry Kane (Tottenham Hotspur), Neymar (PSG) și Paulo Dybala (Juventus Torino).
Mauro Icardi a venit la Inter Milano de la Sampdoria în iulie 2013 pentru 13 milioane de euro. Atacantul argentinian mai are contract cu nerazzurrii până în iulie 2021 și este cotat de site-ul de specialitate transfernarkt.de la 75 de milioane de euro.

surse: express.co.uk, marca.com, thesun.co.uk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ss.lazio
ss.lazio  •  17 Ianuarie 2018, 13:47

Il vrei la FC FCSB? Il poate deturna GIGI din directia Madrid? Va fi titluar Icardi la FC FCSB sau rezerva lui Man?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează