INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Pleacă în Premier League! Ce superechipă îl vrea pe Karim Benzema de la Real Madrid

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat joi, 19 aprilie 2018 20:13

Karim Benzema a căzut în dizgrația suporterilor lui Real Madrid, iar atacantul francez ar putea pleca acum de pe ”Santiago Bernabeu”, fiind dorit de un club din Premier League.

Arsenal a pregătit o ofertă de 40 de milioane de euro pentru a obține semnătura atacantului în vârstă de 30 de ani, iar oferta ”tunarilor” ar putea fi acceptată de Florentino Perez, după ce căpitanul Sergio Ramos le-a transmis oficialilor madrileni că Benzema ar trebui vândut.

În ciuda dorinței fundașului lui Real, Perez nu este dispus să cedeze prea ușor în fața sumei oferite de Arsenal, acesta dorind să-l păstreze în continuare pe francez, în condițiile în care în schimbul acestuia spaniolii nu vor primi cel puțin 80 de milioane de euro.

Formația londoneză și în special managerul Arsene Wenger sunt fani ai lui Benzema, urmărind de mai multe sezoane un posibil transfer al jucătorului lui Real Madrid. Cu toate acestea, suma dorită de Perez ar putea fi considerată mult prea mare de ”tunari”, care i-au adus deja în acest sezon pe Alexandre Lacazette și Pierre-Emerick Aubameyang.

Karim Benzema traversează un sezon dezamăgitor în tricoul ”blanco”. Fostul internațional francez a reușit să înscrie doar nouă goluri în 39 de partide pentru Real Madrid.

50 de milioane €este cota de piață a fotbalistului în vârstă de 30 de ani, venit în anul 2010 de la Lyon, în schimbul sumei de 35 de milioane de euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează