INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICAL

Portugalia - Andorra 7-0. Cristiano Ronaldo l-a egalat pe Puskas! Are 746 de goluri la club și echipa națională

Cristiano Ronaldo
foto: Reuters
Cristiano Ronaldo foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 11:45 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 11:46

Cristiano Ronaldo a reușit golul cu care l-a ajuns pe legendarul ungur Ferenc Puskas în topul all-time. E cel mai bun marcator european și mai are doar șapte până la recordul iranianului Ali Daei (109).

Superstarul portughez a ieșit accidentat duminică în meciul cu Lazio, dar atacantul lui Juventus a trecut peste entorsă și n-a ratat ocazia de a marca încă o dată pentru naționala Portugaliei, în amicalul cu Andorra (7-0). 

Ronaldo nu a jucat decât în repriza secundă pe „Da Luz” și a punctat pentru 6-0 în minutul 85, cu capul din careul mic. A fost al 102-lea gol în reprezentativa lusitană și al 746-lea cu tot cu cele de la cluburi. Cristiano a devenit astfel egalul legendarului Ferenc Puskas pe locul 4 în topul all-time.

Următoarea țintă a lui Ronaldo, cehul Bican, care are 805

„Fericit că am atins un alt record istoric sub culorile țării mele”, a postat atacantul de 35 de ani pe Instagram. „Câștigătorul primului Premiu Puskas a intrat în istorie”, i-a transmis campioana Italiei. CR7 îi mai are în față pe Romario, Pele și pe Josef Bican, fostul star al Slaviei Praga conducând ierarhia, cu 805 goluri. Până la ceh, pe Ronaldo îl mai despart șapte reușite pentru a deveni cel mai prolific marcator mondial la echipele naționale, record deținut în prezent de iranianul Ali Daei. 

100 de victoriiîn 168 de meciuri cu naționala Portugaliei are Cristiano Ronaldo

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

ANALIZĂ GSP România, trezește-te! Suma astronomică investită de Ungaria în fotbal și performanțele incredibile care încep să se arate

Turcia - Croația 3-3. Focar la Istanbul » Incredibil, căpitanul Vida a jucat infectat o repriză!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează