INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Presa spaniolă anunță că este tot mai aproape de Real! După Coutinho, Liverpool este pe cale să piardă un alt jucător de bază

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 24 decembrie 2017 21:24

Atacantul lui Liverpool, Mohamed Salah, ar putea ajunge la Real Madrid. Zinedine Zidane îl consideră înlocuitorul perfect pentru Gareth Bale, în cazul în care internaționalul galez va pleca în cele din urmă la Manchester United.

Salah i-ar fi spus deja impresarului său că va rămâne doar un sezon la Liverpool și i-a cerut acestuia să înceapă negocierile cu Campioana Europei pentru a trece pe Santiago Bernabeu.

În vârstă de 25 de ani, Salah se află la unul dintre cele mai bune sezoane din cariera sa. Pe lângă, Real Madrid, atacantul egiptean se mai află și pe lista Barcelonei. Cu toate acestea, publicația de mai sus anunță că el își dorește cu disperare să ajungă la Real Madrid, pe care o consideră echipa visurilor lui.

Salah a venit la Liverpool de la AS Roma în iulie 2017, "cormoranii" plătind 42 de milioane de euro, după ce în urmă cu un an, formația italiană îl achiziționase de la Chelsea pentru numai 15 milioane de euro. Atacantul egiptean mai are contract cu formația antrenată de Jurgen Klopp până în iulie 2022 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 40 de milioane de euro.

27de partide a bifat Salah în acest sezon în toate competițiile, reușind 21 de goluri și 6 pase de gol

sursa: sportswallah.com

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează