INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Președintele lui PSG nu-și pierde speranța: „Vreau ca Mbappe să rămână la noi”

Mbappe, PSG
Mbappe, PSG

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 10:55 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 11:24

Kylian Mbappe, 25 de ani, a intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG și poate semna cu orice echipă în acest moment.

Real Madrid a fost clubul de care atacantul francez a fost cel mai aproape, dar a ales să rămână la Paris până la terminarea contractului.

Cel mai scump transfer al unui român » Radu Drăgușin, cumpărat de Tottenham: filmul unei zile memorabile
TRANSFER
Cel mai scump transfer al unui român » Radu Drăgușin, cumpărat de Tottenham: filmul unei zile memorabile

Nasser Al-Khelaifi își dorește ca Mbappe să rămână la PSG

Jucătorul de 25 de ani continuă să țină lumea fotbalului în suspans în legătură cu viitorul său. El nu a oferit vreun indiciu în legătură cu formația pentru care va evolua din vară.

Nasser Al-Khelaifi îl consideră pe Kylian cel mai bun jucător din lume și este convins că fotbalistul va alege să îmbrace tricoul lui PSG și din stagiunea următoare.

„Vreau ca Mbappe să rămână la PSG. Este cel mai bun jucător din lume și cea mai bună echipă pentru el este PSG. El reprezintă cheia proiectului nostru. Am o relație bună cu el și are o înțelegere cu mine.

Încă e un jucător tânăr, vrea să câștige multe trofee și sper să o facă alături de noi. Nu vreau să vorbesc despre bani, este o înțelegere între noi. Are cel mai bun antrenor din lume, cel mai bun centru de antrenament, are posibilitatea de a juca an de an în Liga Campionilor și suntem mereu în fazele eliminatorii”, a spus Al-Khelaifi, potrivit RMC Sports.

Mbappe nu vrea să audă de Barcelona

Mbappe a participat la un reportaj realizat de Telefoot, intitulat „Un rêve éveillé” (n.r. „Un vis cu ochii deschiși”), în care a vorbit despre fotbal cu două fete. Ambele susțineau PSG, dar una dintre ele i-a spus starului francez faptul că își dorește să-l vadă evoluând pentru o altă echipă. 

Mbappe a întrebat-o despre ce echipă este vorba, iar ea i-a răspuns direct, „Barcelona”. Replica fetei nu i-a picat bine lui Kylian, care a făcut un gest de dezaprobare, fiind vizibil iritat de răspuns.

Ulterior, jucătorul și-a dat seama de faptul că gestul său a fost prea evident și s-a corectat spunând: „Este în regulă, și Barcelona este o echipă bună.” Reacția lui Mbappe a devenit virală, iar fanii madrileni au fost entuziasmați de gestul său.

VIDEO. Reacția virală a lui Mbappe

Citește și:

Radu Drăgușin, direct în top! Transferul lui Tottenham bate mutarea lui Mutu la Chelsea

Basarab Panduru, ironic cu FCSB: „Ia titlul cu jucători de la Iaşi şi Hermannstadt, nu?”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează