INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Prima condiție a lui Jose Mourinho pentru a reveni la Real Madrid: cere un om alături de care a luat titlul pe Bernabeu

Jose Mourinho, foto: Guliver/gettyimages
Jose Mourinho, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 17:47

Jose Mourinho (55 de ani) poate reveni la la Real Madrid, acolo unde a mai antrenat între 2010 și 2013, deoarece și-a menținut relația cu Florentino Perez, președintele celui mai mare club spaniol.

Conform celor de la Fox Sports, managerul portughez pune o primă condiție ca să revină pe Santiago Bernabeu: își dorește neapărat ca în staff-ul său fie cooptat Aitor Karanka, cel care a antrenat ultima oară echipa lui Costel Pantilimon, Nottingham Forest.

Karanka a fost secundul lui Mou în perioada petrecută la Real, pe cei 2 legându-i o prietenie de lungă durată.

Mourinho a părăsit-o în urmă cu puțin timp pe Manchester United și a anunțat că vrea o perioadă de gândire înainte să semneze cu o echipă, pentru a face un bilanț al mandatului pe banca fostei echipei a lui Sir Alex Ferguson.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mariuss72
mariuss72  •  13 Ianuarie 2019, 19:03

Ce sa caute *** asta la Real? E praf, doar distruge peste tot.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

petschovschi
petschovschi  •  13 Ianuarie 2019, 18:26

In ultimul mandat la Chelsea a luat un titlu de campion. Conte si Sarri au facut mai mult ? Nu, nici vorba. Cu Manchester a luat Europa League si a terminat pe 2 in sezonul trecut. Din pacate a fost doar antrenor, nu manager, n-a avut putere in privinta transferurilor (i-au fost adusi, pe sume si salarii mari, gherle precum Sanchez, fiind nevoit sa joace cu expirati gen Valencia, Smalling, Jones, Young, Mata, chiar Matic). Cu jucatorii actuali Man Utd nu poate face performanta de virf. Iar la Real a luat un titlu (in 3 ani) in perioada de maxima glorie a Barcelonei. Zidane a luat tot un titlu in Spania, dar cu jucatori mult mai buni ca pe vremea lui Mourinho si cu o Barcelona clar mai slaba ...

pma77
pma77  •  13 Ianuarie 2019, 18:13

Ce sa caute la Real Madrid..a stat acolo 3 ani si abia a luat un titlu..nu cred ca il mai aduce Perez in veci..Mourinho de cativa ani este un antrenor slab si foarte scump care cere un salariu mai mare si ca al lui Ronaldo si isi baga niste clauze in contract de zeci de milioane..Manchester si cu Chelsea si-au luat teapa..trebuie sa fii nebun sa angajezi un asemenea antrenor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează