INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Prima poză cu Sergio Rico din spital » Mesaj emoționant trimis colegilor de la PSG

Sergio Rico (foto: Guliver/Getty Images)
Sergio Rico (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 18:23 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 19:18

Portarul spaniol Sergio Rico (29 de ani), care a fost izbit în cap cu copita de calul său în timpul pelerinajului Romeria del Rocio pe 28 mai, dă semne încurajatoare din spital. Soția acestuia, Alba Silva, a postat pe Instagram o poză cu două mâini strânse și a scris un mesaj emoționant.

Sergio Rico se simte tot mai bine și ar putea fi externat în acest week-end. Portarul lui PSG a apărut în prima imagine din spital, ținând strânsă mâna soției sale, Alba Silva, care a și postat un mesaj pe contul ei de Instagram. 

A fost răspunsul la fotografia făcută de întreaga echipă a campioanei Franței, jucători, staff tehnic, directori și președintele Nasser Al-Khelaïfi, care țin în mijloc un tricou al goalkeeperului spaniol. Sergio Rico le-a trimis și el un mesaj optimist: „Mulțumesc foarte mult tuturor. Sper să fim împreună cât mai repede”.

Prima poză cu Sergio Rico din spital »  Mesaj emoționant trimis colegilor de la PSG
Imaginea postată de soția lui Sergio Rico la InstaStory

Neymar: „Vreau să dau goluri pentru tine”

Dintre elevii lui Luis Enrique a fost și unul care a vrut să-i transmită personal gândurile afectuoase. „Ne lipsești, prietene. Fii puternic și întoarce-te repede! Vreau să marchez goluri pentru tine”, i-a scris Neymar.

Sergio Rico a slăbit 23 de kg în spital

Portarul andaluz a rămas 22 de zile în comă indusă și a fost mutat de la terapie intensivă după 37 de zile, după accidentul hipic suferit pe 28 mai. Sergio Rico a fost transportat cu elicopterul din zona Huelva în stare gravă. 

În timpul pelerinajului Romeria del Rocio, el a căzut de pe calul său (speriat de alt cal) și a fost izbit cu copita în cap. Marca susține că Sergio Rico a slăbit 23 de kilograme și este posibil ca fotbalistul să fie obligat să se retragă.

Potrivit raportului medical, Sergio Rico ar fi murit dacă lovitura ar fi fost cu doar o jumătate de centimetru mai profundă.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Bombă la PSG » Ce i-ar putea face clubul lui Kylian Mbappe dacă refuză să prelungească sau să se transfere acum!

Fostul președinte al Barcelonei, acuzat că a deturnat fonduri ale clubului în scopuri personale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează