INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Primele reacții ale jucătorilor Barcelonei după numirea noului antrenor: "Pe noi nu ne-a întrebat nimeni"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 09:07

Josep Maria Bartomeu, președintele Barcelonei, a anunțat că Ernesto Valverde este noul antrenor al echipei.

Andres Iniesta, căpitanul echipei, a oferit primele declarații după anunț și l-a lăudat pe noul tehnician al catalanilor. Acesta a declarat și că președintele nu a cerut opinia jucătorilor.

"Este un antrenor care îmi place foarte mult. A făcut o treabă foarte bună la toate echipele la care a fost. Cred că Barcelona va continua să crească. Sunt sigur că alături de el ne vom lupta pentru toate trofeele. Sper să aibă mult noroc. Nu-l cunosc personal, doar ne-am salutat o singură dată. Îl știu pe preparatorul fizic.

Clubul nu ne-a cerut părerea, nici căpitanilor și nici altui jucător. Ar fi fost rău dacă decizia o luam noi. A decis cine trebuia să o facă", a spus Iniesta potrivit ziarului Sport.

"Mai am un an de contract. Vom vedea ce va fi. Nu e vorba de bani, ci de senzații. Trebuie să țin cont de multe lucruri personale și sportive. Mereu mi-am dorit să mă retrag de la Barcelona" Andres Iniesta

Ernesto Valverde, 53 de ani, a antrenat de-a lungul carierei la Espanyol, Olympiacos, Villarreal, Valencia și Athletic Bilbao. Ca jucator, a evoluat la Deportivo Alaves, Espanyol, FC Barcelona, Athletic Bilbao și RCD Mallorca.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează