INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Probleme pentru Real Madrid! Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp: "A căzut definitiv"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 12:37

Real Madrid l-a demis pe Julen Lopetegui în urmă cu două zile și deja l-a instalat pe postul de interimar pe Santiago Solari, fostul jucător al madrilenilor, în prezent antrenor al echipei a doua.

Totuși, în paralel Florentino Perez a discutat cu mai mulți tehnicieni, printre care Roberto Martinez și Antonio Conte, al doilea fiind favorit.

SkySports anunță azi că în urmă cu puțin timp această variantă a picat definitiv. Motivul este surprinzător. Italianul a refuzat, considerând că "nu este proiectul potrivit pentru el".

"Conte a decis să-și prelungească vacanța până în vara viitoare. Ar fi revenit în fotbal în mijlocul sezonului, doar dacă ar fi fost un proiect pe placul său", anunță sursa citată.

Acum varianta principală este Roberto Martinez pentru care Real Madrid trebuie să plătească o clauză de reziliere

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 Octombrie 2018, 15:51
Postat de Moroiu Inel pe 31 Octombrie 2018, 15:04

Mai și vorbiți mai ***? V-a dat Barca să zaceți, *** *** ce sunteți. Acum nu mai câștigați cu ajutoare ( vezi arbitrii,rege ), *** ce suntețiMai aveți puțin și retrogradați.Ha,ha ,ha ,fotbalistii ***

mare gradina ta Doamne !

342705546481511
Moroiu Inel  •  31 Octombrie 2018, 15:04

Mai și vorbiți mai ***? V-a dat Barca să zaceți, *** *** ce sunteți. Acum nu mai câștigați cu ajutoare ( vezi arbitrii,rege ), *** ce suntețiMai aveți puțin și retrogradați.Ha,ha ,ha ,fotbalistii ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  31 Octombrie 2018, 14:29

Roberto Martinez o sa fie un alt esec...nu a castigat nimic notabil ca sa antreneze pe Real Madrid...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează