INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Bombă la PSG! Emirul vrea să-l facă miliardar pe Kylian Mbappe! Ofertă ireală pentru căpitanul Franței

Emirul vrea să-l facă miliardar pe Kylian Mbappe. Foto: Instagram
Emirul vrea să-l facă miliardar pe Kylian Mbappe. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2023 14:31 / Actualizat joi, 20 iulie 2023 16:42

Qatarul refuză să se despartă de Kylian Mbappe. Emirul Tamim Al-Thani i-a propus un contract pe viață, pe 10 ani, cu un miliard de euro salariu total.

La Paris, nu se vorbește decât despre Kylian Mbappe, chiar dacă PSG a reluat pregătirea, are alt antrenor, Luis Enrique, și șapte jucători noi. Totul se reduce în această vară la căpitanul Franței și nu există decât o întrebare: rămâne sau nu Mbappe?

Gigi Becali, ofertă de ultim moment pentru CSA Steaua: „Ei aud acum. Să mă contacteze, dau 10 milioane!”
FCSB
Gigi Becali, ofertă de ultim moment pentru CSA Steaua: „Ei aud acum. Să mă contacteze, dau 10 milioane!”

Kylian Mbappe, 100 de milioane pe sezon la PSG

Pentru Qatar, dosarul „Mbappe” e o afacere de stat. Nu e discutat doar de Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, și de Qatar Sports Investments (QSI), care deține clubul din 2011, ci de însuși emirul Tamim Al-Thani.

Al-Thani își dorește și el ca Mbappe să continue pe Parc des Princes, de aceea i-a făcut o ofertă astronomică, dincolo de orice imaginație. Conform Marca, i-a propus un contract pe viață la PSG, 10 ani, cu un miliard de euro salariu total. 100 de milioane pe sezon! Ar însemna ca atacantul să joace în roș-albastru până la 34 de ani.

Kylian Mbappe, prelungește sau pleacă! Sau stă pe bancă un an

Emirul i-a dat libertate totală lui Al-Khelaifi pentru a-l păstra pe Kylian la Paris. Dar Al-Khelaifi e dispus să treacă și la planul B, cel al presiunilor, ca să-l convingă să prelungească sau să încheie alt acord cu PSG.

The Athletic a scris că, în caz extrem, președintele va trece la amenințări. Îl va avertiza că dacă nici nu va accepta prelungirea contractului, nici nu se va transfera în această vară, ar putea petrece tot sezonul viitor pe banca de rezerve. 

Neymar: „Rămân la PSG și cu dragostea, și fără dragostea fanilor”

Sub contract la Paris până pe 30 iunie, Neymar nu vrea să părăsească PSG în această vară, deși e curtat de mai multe cluburi. 

„Sunt liniștit, chiar dacă nu sunt prea iubit de suporteri", a declarat brazilianul într-un dialog cu jurnalistul Casimiro Miguel, pe YouTube, anunțând: „Rămân la PSG și cu dragostea, și fără dragostea fanilor”.

Citește și:

Radu Drăgușin explică explozia carierei sale: „Genoa a fost cea mai bună alegere”

Cum a anunțat președintele lui Ferencvaros demiterea antrenorului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează