INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

PSG amenință cu FIFA în cazul lui Kylian Mbappe! Ce argumente are împotriva lui Real Madrid

PSG amenință cu FIFA în cazul lui Kylian Mbappe. Foto: Imago Images
PSG amenință cu FIFA în cazul lui Kylian Mbappe. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 12:08 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 12:08

Șefii campioanei Franței, PSG, sunt convinși că Real Madrid are deja o înțelegere cu Kylian Mbappe (24 de ani) și intenționează să depună o plângere la FIFA. Regulamentele permit contactarea jucătorului altei echipe fără permisiunea acesteia numai după ce el intră în ultimele 6 luni de contract. Ceea ce nu-i cazul internaționalului francez.

Nervi tot mai întinși în bătălia pentru Kylian Mbappé. Potrivit cotidianului britanic The Telegraph, Paris Saint-Germain ia în considerare să depună o plângere la FIFA împotriva lui Real Madrid. Internaționalul francez nu vrea să-și prelungească contractul, scadent în 2024, iar șefii lui PSG sunt convinși că are demult un acord cu clubul blanco. La Madrid, pe Mbappe l-ar aștepta un salariu anual de aproximativ 160 de milioane de euro!

Fanii Stelei, reacție dură după ce oficialul FRF a propus ca arena din Ghencea să fie redenumită: „Chiar nu aveți pic de rușine?”
GHENCEA
Fanii Stelei, reacție dură după ce oficialul FRF a propus ca arena din Ghencea să fie redenumită: „Chiar nu aveți pic de rușine?”

FIFA e gata să deschidă o investigație în cazul „Kylian Mbappe”

Dacă situația stă într-adevăr așa reprezintă o încălcare a regulamentelor FIFA, care nu permit unui club să contacteze jucătorul altei echipe decât atunci când acesta intră în ultimele 6 luni de contract. Ceea ce, în cazul lui Kylian, nu e cazul. 

Campioana Franței vrea să depună o plângere formală și, potrivit The Telegraph, forul mondial ar fi pregătit să demareze o investigație în acest caz.

PSG vrea 250 de milioane de euro în schimbul lui Kylian Mbappe

Același ziar susține că transferul jucătorului la Real este încă posibil, în această vară. PSG pretinde 250 de milioane de euro, dar se așteaptă la o „ofertă jignitoare” din Spania. 

Parizienii au primit o ofertă colosală de la A-Hilal pentru el, 300 de milioane de euro, însă Mbappé nici n-a vrut să audă. Speculații au mai fost despre Liverpool, Chelsea și Barcelona, însă nimic nu s-a confirmat, până acum.

PSG trebuie să-i plătească 80 de milioane lui Kylian Mbappe dacă rămâne

Dacă internaționalul în vârstă de 24 de ani rămâne la PSG încă un an, cum și-a propus, clubul trebuie să-i achite un bonus de fidelitate cifrat la 80 de milioane de euro. 

Conform contractului, jumătate din sumă ar fi trebuit să-i intre deja în cont, marți, pe 1 august!

Citește și:

Horror! Un fotbalist costarican a sfârșit între fălcile unui crocodil

Harry Kane pune presiune pe Tottenham! Ce ultimatum i-a dat președintelului clubului

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (7)
Stelian66
Stelian66  •  04 August 2023, 09:04

Arabii sunt penibili . MBappe nu vrea sa continue la ei si isi doreste la Real . Stop joc .

Eu_Sa_Fiu_Sanatos
Eu_Sa_Fiu_Sanatos  •  02 August 2023, 17:43

iara semi-iliteratul asta?

MaxiP
MaxiP  •  02 August 2023, 17:18

Mbappe vrea de mult la Real, iar acestia au facut public ca i-ar interesa, nu e nicio intelegere cu jucatorul, doar fiecare stie ca isi doresc acelasi lucru. De fapt problema celor de la PSG e ca nu primesc nicio oferta multumitoare. Da, daca cineva chiar vrea sa dea cat cer ei pe Mbappe, vor face o oferta mare acum, tocmai pentru a nu ramane disponibil pentru alta echipa la anul. Se pare insa ca PSG nu primeste aceasta oferta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează