INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Declarații-șoc făcute de Luis Enrique în perspectiva „optimilor” Ligii: „În 12 zile am putea fi cu toții morți!”

Luis Enrique, criticat în Franța // foto: Getty Images
Luis Enrique, criticat în Franța // foto: Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2024 14:45 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 15:45

Luis Enrique (53 de ani), antrenorul lui PSG, nu se gândește la duelul cu Real Sociedad: „Nu mă intereseză Liga. Ceea ce contează acum este partida din Cupă, cu Btest. Este ca o finală pentru noi. Viitorul nu există în fotbal!”.

PSG a câștigat cu mari emoții la Strasbourg (2-1) și s-a distanțat la nouă puncte la șefie în Ligue 1. Nu e deloc un semn bun în perspectiva „dublei" cu Real Sociedad din „optimile" Champions League, dar antrenorul parizienilor refuză să discute despre acest adversar spaniol.

Șomer de șapte luni, și-a găsit echipă în Coreea de Sud! Englezul va fi adversarul lui Dan Petrescu
ANGLIA
Șomer de șapte luni, și-a găsit echipă în Coreea de Sud! Englezul va fi adversarul lui Dan Petrescu

„În 12 zile, s-ar putea să fim cu toții morți. Ei bine, sper să nu se întâmple. Dar Liga Campionilor nu mă interesează în acest moment . 

Ceea ce mă interesează este doar Brest, este meciul din Cupă. Viitorul nu există în fotbal, cu atât mai mult la nivel înalt. Brest. Meciul de Cupă. O finală pentru noi!", a declarat Luis Enrique, la conferința de presă de după meciul jucat pe Stade de la Meinau, ridicând semne de întrebare în privința calificării mai departe în Ligă.

RMC Sport: „Încă o apariție deconcertantă a lui Luis Enrique”

Următoarea confruntare care îi așteaptă pe roș-albaștri este cea de miercuri, din „optimile" Cupei Franței, pe Parc des Princes, contra formației aflate pe al treilea loc în campionat și cu care a remizat, tot pe teren propriu (2-2), duminica trecută.

„ A fost încă o apariție deconcertantă a lui Luis Enrique în fața presei. La cinci zile după ce a apărut foarte enervat pe Prime Video după remiza de acasă cu Brest (din runda a 19-a în Ligue 1), antrenorul lui PSG a surprins iar pe toată lumea vineri seara cu discursul său", a remarcat RMC Sport.

29este numărul de jocuri bifate de Luis Enrique pe banca tehnică a lui PSG. Antrenorul spaniol câștigă 8 milioane de euro net din salariu la campioana Franței, cu care are contract până în 2025

Luis Enrique a fost atacat de ziariști după remiza cu Brest

Daniel Riolo, unul dintre cei mai importanți jurnaliști de la RMC Sport, l-a criticat extrem de dur: „Mereu spune aceleași lucruri, nu zice nimic concret, pentru că detestă să discute cu noi. Se scarpină în cap și atât. Stă în laboratorul lui fiindcă nu mai are nimic de zis în fiecare duminică.

Ne ia de proști! Chiar mă întreb dacă jucătorii nu sunt surprinși. Se vede că ne urăște. E dureros pentru că PSG, când angajează antrenori, e foarte atentă la cum comunică aceștia. Nu știu ce notă a luat acest tip pentru cum vorbește, dar nu poate fi mare".

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Probleme cu mafioții pentru Gennaro Gattuso! Ce taxă de protecție a fost obligat să achite antrenorul italian
FRANȚA
Probleme cu mafioții pentru Gennaro Gattuso! Ce taxă de protecție a fost obligat să achite antrenorul italian
Revoluție în mercato. FIFA vrea să inventeze un algoritm pentru calculul sumelor de transfer!
FIFA
Revoluție în mercato. FIFA vrea să inventeze un algoritm pentru calculul sumelor de transfer!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  03 Februarie 2024, 17:12

E o enigmā invāluitā intr-un mister cum papagalul asta are de lucru; nu mai vorbim pe ce bani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează