INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - OLYMPIQUE LYON

PSG - Olympique Lyon 0-1, în derby-ul etapei #29 » Liderul din Ligue 1 n-a avut replică în fața echipei de pe locul 9!

Bradley Barcola, marcatorul din PSG - Olympique Lyon, live.
(foto: Imago)
Bradley Barcola, marcatorul din PSG - Olympique Lyon, live. (foto: Imago)

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 22:40 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 08:42

PSG a pierdut pe teren propriu, 0-1, în fața lui Olympique Lyon. Singurul gol al meciului a fost marcat de Bradley Barcola în minutul 56. Putea fi o victorie mai clară pentru oaspeți, însă Alexandre Lacazette a ratat de la punctul cu var ('39).

Kumbedi i-a centrat perfect lui Barcola, rămas nemarcat, iar atacantul lui Lyon a înscris cu stângul la colțul lung al porții lui Donnarumma. La 20 de ani și 212 zile, Barcola este cel mai tânăr fotbalist din primele 5 mari campionate europene implicat în 10 goluri în toate competițiile din 2023 (6 goluri, 4 pase de gol).

Lyon n-a părut deloc intimidată de Messi și compania și a pasat cu încredere și răbdare. Finalul a prins-o pe PSG fără prea multe idei. Doar Mbappe a mai amenințat poarta lui Anthony Lopes, dar goalkeeperul a intervenit salvator la stângul superstarului, în minutul 89. În prelungiri, 90+3, același Mbappe a încercat să-i trimită decisiv lui Ekitike, care aștepta la bara a doua, dar Lopes a prins fără probleme, iar Lyon a pornit sărbătoarea.

PSG e pe primul loc în Ligue 1, cu 66 de puncte, la 5 lungimi de Lens și Marseille. Lyon e pe 9, cu 44 de puncte.

LIVE. PSG - Olympique Lyon 0-1

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, înainte de meciul cu Olympique Lyon: „Lyon este una dintre echipele bune ale campionatului”

Christophe Galtier (56 de ani), antrenorul lui PSG, a prefațat meciul cu Lyon: „Olympique Lyon este una dintre echipele bune ale campionatului. A jucat din ce în ce mai bine cu fiecare meci care a trecut. Ne va aștepta un meci foarte greu”

Laurent Blanc, înainte de PSG - Olympique Lyon: „PSG va câștiga cu siguranță campionatul”

Laurent Blanc (57 de ani), antrenorul lui Olympique Lyon, a precizat că PSG va câștiga cu siguranță titlul de campioană în Ligue 1: „Vom avea un meci dificil la Paris, dar trebuie să fim bine pregătiți. 

PSG e prima în clasament și  cu siguranță că  va câștiga titlul în Ligue 1 anul acesta. Au jucători cu o calitate individuală incredibilă”. 

PSG este lider în Ligue 1, cu 66 de puncte, în timp ce Olympique Lyon este pe 10, cu 41 de puncte. 

Citește și. 

Cel mai slab Inter din 2017 încoace » Fiorentina a dat lovitura și pe Giuseppe Meazza

Klopp, furios după dezastrul cu City: „Inacceptabil! E bine că am luat doar 4”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  03 Aprilie 2023, 08:10

Mocanu,daca scrii si fotbal in afara de can-can macar scrie corect. Lacazette joaca la Lyon care a fost oaspete si daca marca din 11 m. "putea sa fie o victorie mai clara pentru echipa oaspete". Decat sa scrieti gresit mai corect e sa renuntati.

elgabri
elgabri  •  02 Aprilie 2023, 23:17

Daca Barcelona a dat 7 mil la arbitrii oare PSG cat da ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează