INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Bombă la PSG » Ce i-ar putea face clubul lui Kylian Mbappe dacă refuză să prelungească sau să se transfere acum!

Kylian Mbappe îi ține în corzi pe șefii de la PSG // Foto: Imago
Kylian Mbappe îi ține în corzi pe șefii de la PSG // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 17:46 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 18:07

Președintele clubului parizian, Nasser Al-Khelaifi, trece la amenințări. Îl avertizează pe Kylian Mbappe (24 de ani) că, în cazul în care nici nu va accepta prelungirea contractului, nici nu se va transfera în această vară, ar putea petrece tot sezonul viitor pe banca de rezerve.

Situația e tot mai încinsă la Paris Saint-Germain. Oricât a încercat până acum, Nasser Al-Khelaifi, președintele clubului, nu a reușit să-l convingă pe Kylian Mbappe să extindă pentru încă un sezon acordul care expiră în 2024.

Președintele lui PSG, mesaj dur la antrenament, aluzie la Kylian Mbappe: „Cine nu respectă această emblemă, mai bine pleacă!”
FRANȚA
Președintele lui PSG, mesaj dur la antrenament, aluzie la Kylian Mbappe: „Cine nu respectă această emblemă, mai bine pleacă!”

PSG a început negocierile cu mama și agentul lui Kylian Mbappe

Presa franceză dezvăluie că reprezentanții grupării pariziene s-au întâlnit astăzi cu mama jucătorului, Fayza Lamari, agentul lui Kylian, fără a se ajunge momentan la o înțelegere. Se caută soluții.

Al-Khelaifi știe că valoarea lotului lui PSG a depășit miliardul cu noile achiziții (1,02), fiind al treilea cel mai scump „vestiar” din fotbal (după Arsenal, 1,21 miliarde de euro, și Manchester City, 1,19). Iar piesa-cheie, cu cota cea mai mare, 180 de milioane, este chiar Mbappe.

Nu vrea să-l piardă pe Mbappe, face totul pentru ca atacantul în vârstă de 24 de ani să semneze noul contract, până în 2025, și să-l poată vinde anul viitor. Altfel ar trebui să-l vândă acum, cu 200 de milioane, la Real Madrid.

PSG, presiune extremă împotriva lui Kylian Mbappe

Președintele i-a fixat termenul limită lui Mbappe pe 31 iulie. În această perioadă așteaptă un răspuns de la căpitanul Franței. Potrivit The Athletic, Al-Khelaifi va face o presiune enormă, în caz extrem va trece la amenințări.

Îl va avertiza că dacă nici nu va accepta prelungirea contractului, nici nu se va transfera în această vară, ar putea petrece tot sezonul viitor pe banca de rezerve!

Injecție multimilionară » Ce sumă record primește PSG pentru turneul asiatic din presezon!
FRANȚA
Injecție multimilionară » Ce sumă record primește PSG pentru turneul asiatic din presezon!

Mesaj pentru Kylian Mbappe: „Cine nu respectă emblema, mai bine pleacă”

Liderul lui PSG a mers marți la antrenament, în noul centru sportiv de la Poissy, și le-a vorbit roș-albaștrilor pe un ton dur, aluzie limpede la Mbappe.

„Nimeni nu este mai presus de PSG, nici eu nu sunt, și cine nu vrea să joace pentru această emblemă, cine nu o respectă, atunci mai bine pleacă de aici! Clubul a creat cea mai bună bază de pregătire din lume, pentru ca voi să dați maximum. 

Nu vă va lipsi nimic, însă, de acum, nici nu vor mai fi scuze. Concentrați-vă și rezultatele vor veni. Putem juca un fotbal de mare calitate, voi trebuie să răsplătiți fanii și clubul care vă susține total”, le-a transmis Al-Khelaifi, conform L'Equipe.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Fostul președinte al Barcelonei, acuzat că a deturnat fonduri ale clubului în scopuri personale

CM feminin devine și o miză financiară » Fiecare jucătoare va câștiga cel puțin 30.000 de dolari. Care sunt premiile turneului!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează