INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FCSB

Rădoi l-a vrut la FCSB, dar Becali a refuzat să dea un milion de euro » Acum poate ajunge la Arsenal pentru 17 milioane!

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 12:07

Brazilianul Wesley Moraes Ferreira da Silva, 22 de ani, face senzație în Belgia, la FC Bruges, și ar putea prinde transferul carierei. În 2015, Rădoi l-a vrut la FCSB.

După 10 goluri în 23 de meciuri în acest sezon, atacantul Wesley Moraes, 22 de ani, ar putea ajunge la Arsenal. Presa din Belgia scrie că "tunarii" s-au interesat de el și sunt gata să achite 17 milioane de euro.

La un pas de FCSB

În sezonul 2015-2016, după duelul dintre FCSB și AS Trencin, 4-3 la general, Mirel Rădoi l-a remarcat atunci pe brazilianul Wesley Moraes, care avea 18 ani. Atacantul a marcat două goluri pe Arena Națională, iar Rădoi a vrut să-l transfere, dar  Gigi Becali nu a vrut să achite un milion de euro. În ianuarie 2016, Bruges l-a cumpărat cu un milion.

9.000.000 €este cota lui Wesley, potrivit transfermarkt.com


Wesley Moraes în duel cu Cornel Rîpă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
dakesis
dakesis  •  09 Decembrie 2018, 15:47

Logica de invelit crapu'... Pai daca era la fc fc f c club, nu ar mai fi valorat nici macar jumatate de milion. Voi nu sunteti in stare sa faceti diferenta intre un mediu profesionist, propice dezvoltării jucatorului si circul don Pipera? Amatorism peste tot, si la fotbal, si la peste...

merace
merace  •  09 Decembrie 2018, 15:41

Barfe de talcioc fotbalistic! Ala n-a vrut sa dea 1 milion, acum se poate cupara cu 17 milioane?! Astea sunt taclale de umflat preturile... Conteaza doar pretul platit efectiv la transfer, nu cifrele vehiculate de agentii de umflat preturile in prealabil.

talciocfcsb
talciocfcsb  •  09 Decembrie 2018, 15:02
Postat de ungurul_vesel pe 09 Decembrie 2018, 14:44

Iti dai seama ca daca Burleanu nu inchidea robinetul cu jucatori semiamatori din America latina, Fc FCST se batea in fiecare an pentru locurile 4-5 ca nu mai avea gigi pe cine sa-l anunte inatinte de fiecare meci direct ca e interesat sa-l tranfere.

Un singur cuvant, FCSB = transparenta totala din partea patronului si profesionalism.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează